Spelförslag: De Graafschap vs Jong Ajax 16/3

De Graafschap -Jong Ajax/ Fotboll / Eerste Divisie

Matchen:

Ligor i dom lägre divisionerna ger mig oftast allergiskt utslag men jag tror att matchen mellan De Graafschap och Jong Ajax kan ändra den inställningen då man bjuds på ett fint spelförslag  till 1.92 gånger pengarna. Det är 2 väldigt offensiva lag som möts och det är hemmalaget De Graafschap som är favoriter att isåfall vinna hemma mot Jong Ajax för fjärde gången i rad sen 4 år tillbaka. Man möttes 2 gånger 2017 och båda gångerna skrevs vinsten till hemmalaget. Man vann senaste mötet räknat till den här säsongen borta med hela 5-0. Och nu möts man igen alltså.

Jong Ajax kommer till spel med 5 raka matcher utan ett oavgjort resultat och är ligans bästa bortalag med 8 vinster, 2 oavgjorda och 5 förluster på 15 matcher och imponerande 36/26 i målskillnad.  Det ger ett snitt på 2,4 mål framåt per match. Och ska man stärka på teorin om mål framåt så har laget gjort 2 mål eller fler i 21 av 29 matcher den här säsongen. Laget har dessutom inte gått mållös av planen i nån av dessa 15 matcher så jag tror inte att risken finns att man gör det idag igen.

3 matcher och 3 vinster för Graafschap i inbördes möten på hemmaplan. Vem som vinner är svårt att förutspå med ett bortalag som öser in mål och inte spelat oavgjort på sina 5 senaste. Men om ett lag har gjort mål i alla sina bortamatcher så finns också chansen att man kan få in 2 ikväll.  Jag spelar över 1,5 mål på Jong Ajax till 1.92 gånger pengarna och hoppas att man förlänger den fina bortastatisken ikväll. Lycka till men inte för mycket!

Mitt Spreadsheet:

Speltips:Jong Ajax över 1,5 mål

Odds:1.92

Spelstopp: 20.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

Tipsa om Spelförslag: De Graafschap vs Jong Ajax 16/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades