Spelförslag: Kawasaki Frontale vs Shimizu S-Pulse 20/5

MATCHEN: 

Söndagens andra match är den mellan Kawasaki Frontale mot Shimizu S-Pulse där bortalaget Shimizu tillsammans med 2 andra lag i ligan är det laget som har spelat flest matcher den här säsongen över 2,5 mål på bortaplan. Hela 71 procent av alla gångerna har man gått över den linan. Med andra ord i 5 av 7 bortamatcher jämfört med under 2,5 mål i 5 av 7 hemma matcher. Som natt och dag med andra ord.

Kawasaki Frontale vinner inte sina hemma matcher och har släppt in mål i 6 av 7 matcher den här säsongen. Man snittar ett mål framåt och1 mål bakåt per match. Man har spelat under 2,5 mål i 5 av dessa 7 hemma matcher men släpper trots det in i snitt 2 mål per match sett till den hemma statistiken som presenteras här under.

Kawasaki Frontale:

Kawasaki Frontale är inget hemma starkt lag och har tagit 5 av sina 7 segrar på bortaplan där man också har gjort 86 procent alla sina mål totalt. Ett bortaspel som man dessutom har hållit nollan i 57 procent av alla gångerna. Hemma är man raka motsatsen och har bara vunnit 2 av 7, där man dessutom har släppt in minst 1 mål på dom 5 senaste matcherna. Trots det har Kawasaki Frontale hemma som borta gjort eller släppt in minst 2 mål i 4 av dom 6 senaste matcherna där 3 av dom 5 senaste hemma matcherna har gått över 2,5 mål. Lägg till tt 75 procent av alla målen man släppt förbi sig har kommit på hemmaplan.

Shimizu S-Pulse:

Shimizu S-Pulse har släppt in minst 1 mål i dom 8 senaste matcherna och har gjort mer än hälften av alla sina mål på bortaplan där man också spelat över 2,5 mål i 5 av 7 borta matcher. Man har trots förluster och vinster snittat minst 2 mål framåt och 2 mål bakåt på dom 6 senaste matcherna och som jag skrev så har man spelat över 2,5 mål hela 5 gånger på bortaplan. Det är hela 71 procent av alla gångerna. Lagets målskillnad på bortaplan står på 12/11 vilket ger ett snitt på 3.29 mål per match.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Historiskt sett har det varit väldigt målglada matcher när dessa 2 lagen har möts

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ 5 av 7 borta matcher har gått över 2,5 mål för Shimizu

✅ Förra årets 3 möten slutade alla med över 2,5 mål

⚠ 5 av 7 hemma matcher för Frontale har gått under 2,5 mål den här säsongen

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1.71

Spelstopp: 08.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Kawasaki Frontale vs Shimizu S-Pulse 20/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades