Spelförslag: Dundalk-Bohemians Dublin Liga cupen

MATCHEN: 

Vi kollar in ett spelförslag från den Irländska liga cupen mellan Dundalk och Bohemians Dublin. 1.78 gånger pengarna på att den här matchen går över 2,5 mål måste spelas alla dagar i veckan. Dels för att Dundalk  har spelat över denna lina i 5 av 8 hemma matcher där likaså Bohemians Dublin har gjort det i 5 av 8 bortamatcher. För det andra så har Dundalk gjort minst 2 mål framåt i 9 av sina 10 senaste matcher, hemma som borta och Bohemians har gjort minst ett mål framåt i 7 av 10 bortamatcher. Och gör man inte mål idag så kommer Dundalk göra det minst 2 gånger om idag. Baserar detta på Dundalks 5 senaste hemma matcher där alla 5 matcher har gått över 2,5 mål och där man gjort 2 mål eller fler i samtliga av dom. Bohemians har gjort det i 3 av dom 5 senaste bortamatcher.

 

Dundalk: 

Dundalk är ett topplag på andra platsen och ett obesegrat hemmalag med 6 vinster, 2 oavgjorda och noll förluster. 22 mål framåt och 3 insläppta hemma på Oriel Park och såklart ingen lätt nöt att knäcka för lag som kommer hit. Man har gjort mål i 7 av 8 hemma matcher och har hållit nollan 6 gånger. Ändå kan vi konstatera att laget har spelat över 2,5 mål i 5 av dessa 8 matcher med ett målsnitt framåt på 2.75 mål per match.

 

Bohemians Dublin:

Bohemians Dublin har bara stått för 2 segrar på bortaplan den här säsongen. Följt av 2 oavgjorda resultat och 4 förluster. 8 gjorda 14 insläppta och  ett målsnitt på 1 mål framåt 1.75 bakåt.  På dessa 8 matcher har man släppt in 1 mål 3 gånger, 2 mål 1 gång och 3 mål 3 gånger. Lika så gjort 1 mål framåt 2 gånger och 2 mål vid 3 tillfällen. Återstår att se om det går att få hål på Dundalks defensiv idag.

Inbördes möten: 

Senaste mötet slutade med en 3-0 seger till Dundalk för knappt en månad sen.

 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

5 av dom 5 senaste hemma matcherna har gått över 2,5 mål för Dundalk

Dundalk har gjort minst 1 mål i dom 5 senaste matcherna och Bohemians i dom 4 senaste bortamatcherna

Dundalks defensiv

Mitt spreadsheet:

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1.78

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Dundalk-Bohemians Dublin Liga cupen till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades