Spelförslag 17/7: Dunfermline – Peterhead (Fotboll, skotska cupen)

Godmorgon Spelvänner! Gårdagens spel på Sandvikens FC satt kanonfint då dom vann med 2-0 mot Akropolis. Vi fortsätter med en match från Skotska cupen och matchen mellan Dunfermline – Peterhead. Här har jag en klar idé på målmarknaden. Haka på!

Dunfermline – Peterhead

Dags för 2 lag med gott om historia mot varandra att mötas i Betfred Cup. Dunfermline har haft en risig försäsong med endast 1 vinst på lagets 5 senaste matcher. 3 förluster och en 0-0 vänskapsmatch nu senast mot Motherwell skvallrar en hel del om formen i laget. Hemmalaget missade chansen att ta sig upp till Premiership och är således kvar i championship. Peterhead från League 2 har gjort det väldigt bra i uppladdningen inför kommande säsong. 4 vinster och 1 förlust på lagets 5 senaste matcher.

Visst spelar lagen i två olika divisioner men med rådande form för hemmalaget och att man historiskt endast klivit över linan på 3,5 mål 1 gång så tror jag Peterhead kommer ha god chans att hålla nere siffrorna här.

Jag väljer alltså att spela under 3,5 mål i matchen till 1,72x degen. Båda lagen har producerat väldigt lite mål framåt senaste tiden och medans Dunfermlines defensiv inte varit bra så har gästernas varit väldigt bra. Jag väntar mig ett hemmalag som får äga mycket boll men ett bortalag som ligger rätt i defensiven och som flödar av självförtroende. Lycka till vid rygg.

✅ Lagen har bara klivit över linan 1 gång

✅ Dunfermline har svårt att hitta målet för tillfället

✅ Peterhead har hållt nollan i lagets 3 senaste matcher

⚠️ 5-1 vinsten senast lagen möttes

Speltips: Under 3,5 mål @1,72

Units: 5

Spelstopp: 20:45

Spelbolag: Rizk, 100% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om Spelförslag 17/7: Dunfermline – Peterhead (Fotboll, skotska cupen) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades