Spelförslag: Estudiantes La Plata-Racing Club 7/5

INFÖR MATCHEN : 

Jag hämtar hem en match från Argentinska Primera Division och matchen mellan Estudiantes La Plata  och Racing Club i ett spelförslag på 1.83 gånger pengarna på en halvtids ledning för bortalaget och insatsen tillbaka om det inte skulle gå vägen. Start 01.00 natten till Måndag.

Detta bygger jag på 2 saker. 1) Racing Club har gjort mål i båda halvlekarna hela 10 gånger på 24 matcher.  Estudiantes la Plata har gjort det en gång på 13 hemma matcher. 2) Estudiantes la Plata har inte gjort mål på 4 raka hemma matcher där även 3 av dessa 4 förluster har kommit med ett baklänges mål i första halvlek. Racing Club har spelat oavgjort i halvtid i 4 av sina 5 senaste bortamatcher och har gjort det 14 gånger totalt över säsongen medans Estudiantes har gjort det 12 gånger. Halvtids ledning för Racing Club och pengarna tillbaka  vid oavgjort? Absolut värt att testa på då hemmalaget inte har gjort mål på 360 minuter.

 

Estudiantes La Plata: 

Estudiantes har inte gjort mål på 4 hemma matcher och står på 4 förluster. Man har dock vunnit 6 matcher och förlorat 6. Släppt in 13 mål och gjort 13 mål. Det är svårt att veta exakt vad ett sånt här lag står sig men vi kan konstatera att laget har misslyckats med att göra mål i 38 procent av alla hemma matcher och förlorat utan att göra mål i 38 procent. Håller man tätt i en halvlek eller inte återstår att se.

 

Racing club:

Racing Club har spelat flest matcher på bortaplan med utfall att båda lagen gör mål. Hela 10 av 13 gånger har det skett. Och 11 av dessa gånger har man gjort mål framåt och vid 12 tillfällen har man släppt mål förbi sig. Ett mycket offensivare lag än Estudiantes med totalt 41 mål framåt och 21 mål bakåt. Hemmalaget har 23/21 i den statistiken.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Estudiantes har vunnit dom 2 senaste matcherna.

 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

Estudiantes har inte gjort mål på 4 matcher.

3 av 4 förluster har slutat med baklängesmål i första halvlek för Estudiantes

Racing Club har spelat flest oavgjorda resultat i första halvlek. 14 stycken

 

Speltips: Racing Club första halvlek. Pengarna tillbaka vid oavgjort

Odds: 1.83

Spelstopp: 01.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Estudiantes La Plata-Racing Club 7/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades