Spelförslag 16/7: Akropolis – Sandvikens IF (fotboll div1 norra)

Akropolis – Sandvikens IF

Goddag Spelvänner! Nattens dubbel på basketen från Puerto Rico rök på en urusel tredje quarter av Fajardo. Man mötte alltså ett Leones som hade 8 raka bortaförluster, var backtoback och som inte slagit Fajardo på bortaplan tidigare. Men sådan är sporten, utan skrällarna vore den inte lika kul. Ikväll har jag istället tänkt mig lite fotboll. Matchen jag spanat in är Akropolis – Sandviken från div 1 norra. Haka på!

Matchen

Akropolis befinner sig i ett riktigt hål med 3 raka förluster. Vad som är anmärkande är att man förlorat stort i de 2 senaste som många på förhand trodde skulle vara tämligen enkla segrar. Ikväll kommer alltså Sandviken på besök. Ett lag som slog Akropolis med 3-0 för ca 2 veckor sen. Då skall nämnas att det är just hemmaspelet som spökat för Sandviken. Där har man endast 5 poäng på 7 matcher efter skalpen på Akropolis senast lagen möttes. På bortaplan har spelet varit stabilare för gästerna där man tagit 10 poäng på 8 matcher.

Akropolis har en målskillnad på hemmaplan som är 10-8 medans gästerna har 8-8 i målskillnad på resande fot. Men då har hemmalaget torskat senast med 4-1 mot arameisk-syrianska och alltså mot dagens motstånd med 3-0 matchen innan. Senaste 5 matcherna hemma för Akropolis har sett likadant ut som för Sandviken på bortaplan. 2-2-1 för båda lagen. Jag tror absolut inte att gästerna ser sig som såpass stora underdogs som man målas upp som här och tycker det finns fint värde i spelet på att matchen slutar antingen X eller 2 till 1,76. Dagsform och överkörningen senast tror jag sätter tonen i dagens match. Lycka till vid rygg.

✅ Sandviken vann med 3-0 senast lagen möttes för ca 2 veckor sen

✅ Sandviken har spelat bättre borta än hemma

✅ Akropolis kommer från ännu en stor förlust

⚠️ Akropolis går väldigt sällan mållösa på hemmaplan

Speltips: Oavgjort eller Sandviken vinner @1,76

Units: 5

Spelstopp: 19:00

Spelbolag: Rizk, 100% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om Spelförslag 16/7: Akropolis – Sandvikens IF (fotboll div1 norra) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades