Spelförslag: JEF United -Fagiano Okayama 3/5

MATCHEN: 

Serie ettan Fagiano Okayama möter JEF United på bortaplan och jag vågar nästan påstå att denna matchen går under 2,5 mål till fina 1.71 om statistiken är så övertygande som den får mig att tro idag. Fagiano spelar en lysande fotboll just nu och spelat samtliga av sina 5 borta matcher under 2,5 mål med  5/2 i målskillnad. Man har alltså gjort mål i alla 5 matcher och har hållt nollan i 3 av dom. Likaså kan vi konstatera att av lagets 11 matcher i år så har 9 av dom gått under 2,5 mål. Det är alltså 81 procent av alla gångerna. Ruskigt imponerande om den statistiken håller i sig även idag.

JEF United: 

Om vi börjar med JEF United så kan vi konstatera att man är raka motsatsen till Fagiano och har spelat 8 av 11 matcher ÖVER 2,5 mål där 5 av gångerna har kommit i bortaspelet där man även har spelat flest matcher med mål åt båda hållen. 5 av 6 gånger.

Och det är väl egentligen där man även släpper in alla sina mål. Hela 17 av 23 baklänges mål har kommit på bortaplan..Hemma är man lite mera återhållsam på den biten. Man har gjort mål i 4 av 5 hemma matcher och och har hållit nollan 2 gånger. Ser man över säsongen så har JEF United gjort mål i 9 av 11 matcher och släppt in mål 9 av 11 matcher. På den biten har man en lika stor procentutdelning som Fagiano har på att spela under 2,5 mål. 81,8 procent!

Fagiano Okayama:

Serie ettan Fagiano Okayama med 5 bortamatcher under 2,5 mål, 3 vinster, 2 oavgjorda och 0 förluster. Har gjort mål i samtliga 5 bortamatcher och har hållit nollan i 3 av dom. Ett väldigt svårslaget lag där man bara har släppt förbi sig 2 mål och sett över säsongen har man bara släppt in 4 mål på 11 matcher. Det är rekordlåga 0,36 procent i snitt per match och 63 procent där man hållit nollan. Slutar denna matchen 1-0, 1-1 idag? Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

 Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ 5 av 5 bortamatcher har Fagiano spelat under 2,5 mål

✅ Fagiano släpper in rekordlåga 0.36 mål per match räknat på hela säsongen

⚠ JEF United har gjort 17 av 23 mål på hemmaplan

Speltips: Under 2.5 mål

Odds: 1.71

Spelstopp: 06.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: JEF United -Fagiano Okayama 3/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades