Spelförslag: vispa Fukuoka-Montedio Yamagata 3/5

MATCHEN: 

Vispa Fukuoka hemma mot Montedio Yamagata och jag håller mig kvar i Japan fast jag tar mig till en diviosion längre ner och finner ett spelförslag som kan vara över redan efter 45 minuter om vi har tur.Mål i båda halvlekarna ? Nej! Jag baserar det på ett fruktansvärt målsnålt bortalag som inför denna matchen kommer med 6 raka matcher under 2,5 mål där deras matcher har skrivits till. 1-0, 1-0, 1-0, 0-2, 1-0 och 0-0.

I 5 av 6 matcher gjordes målen i en halvlek som har resulterat i 3 förluster, 2 vinster och en oavgjord. Väldigt små marginaler i mitt tycke. Vispa Fukuoka  är ett lag med bäst hemma form just nu och har 4 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust på sina 6 spelade hemma matcher. Man borde med den formen vinna denna matchen relativt enkelt. Men en tillknäppt första halvlek kanske får en annan matchbild i andra halvlek? Värt att testa till 1.74 oavsett vad.

 

Vispa Fukuoka: 

Som jag nämnde så är det ett fruktansvärt bra hemmalag med bäst form i hela ligan just nu och ligger på en fjärde plats just nu med 5 poäng upp till serie ettan. Man har spelat 11 matcher och står på 5 segrar, 4 oavgjorda och 2 förluster där hemmaspelet är styrkan med 4 segrar 1 oavgjord och en förlust.

11 mål har det blivit hemma och 6 insläppta vilket gör att man snittar nästan 2 mål hemma och släpper in 1. En fördel i jämförelse med hur målsnålt Montedio Yamagata spelar som gör knappt 1 mål framåt och släpper in 1,17 mål bakåt

 

Montedio Yamagata:

Montedio Yamagata är ett mittenlag som blandar och ger och har just nu en bättre borta form än hemma form och har 2 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster på 6 matcher. Man har en målskillnad på 6/7 vilket är knappt ett mål framåt per match och en form som placerar dom på en 10e plats i den borta statistiken där man faktiskt är bättre än Avispa. Man har gjort mål i 3 av dessa 6 matcher och släppt in mål i 4 av dom.

Återstår att se hur bra man står emot Vispa Fukuoka. Förhoppningsvis gör man det i 45 min.  Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Senaste matchen lagen möttes slutade i en 2-0 seger till Avispa. Båda målen gjordes i andra halvlek.

 

 Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ 5 av dom 6 senaste matcherna för Montedio Yamagata har slutat med mål i en halvlek

✅ Dom senaste mötena har slutat med mål i bara en halvlek.

⚠ 4 av 6 senaste matcherna har Vispa gjort mål i båda halvlekarna

Speltips: Mål i båda halvlekarna-nej

Odds: 1.74

Spelstopp: 07.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

 

Tipsa om Spelförslag: vispa Fukuoka-Montedio Yamagata 3/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades