Spelförslag: Kashima Antlers vs V-Varen Nagasaki 2/5

MATCHEN: 

Har hämtat hem ett spelförslag från Japan och en match mellan Kashima Antlers på en femtonde plats och V- Varen Nagasaki på en 10e plats. Det skiljer bara 2 poäng mellan lagen. Jag har valt att spela under 2,5 mål på den här matchen och baserar det på Kashima Antlers som på hemmaplan har spelat fem av fem matcher under den linan. Och ska man skruva upp det ytterligare så kan man konstatera att på lagets 10 senaste hemma matcher, då är champions Leauge spel och cup inräknat så har man man spelat under 2,5 mål i samtliga, Alltså i 10 av 10 tillfällen.Upprepar sig historien idag?

 

Kashima Antler: 

Kashima Antler på en femtondeplats med 12 poäng har 2 segrar, 2 oavgjorda och en förlust på hemmaplan. Det bara lyser en slags defensiv om detta laget för ska man gå på statistiken att man spelat 10 av 10 hemma matcher under 2,5 mål och se till lagets mål produktion så är det lätt att förstå varför. 4 mål på 5  hemmamatcher och 2 insläppta. Det ger rekordlåga 0,8 och 0,4 i målskillnad. Knappt ett mål per match. Ta en titt på Kashimas 5 senaste matcher hemma:

Kashima Antler – Kobe 1-1

Kashima Antler- Suwon Bluewings 0-1

Kashima Antler-Nagoya 2-0

Kashima Antler- Sapporo 0-0

Kashima Antler- Sydney FC 1-1

En hemma statistik som övertygar mer än deras bortastatistik där 4 av 6 har gått över 2,5 mål istället. Jag tror att man går för 11 av 11 tillfällen idag. Oavsett om man vinner eller inte.

V-Varen Nagasaki:

V-Varen Nagasaki på en 12e plats i ligan och har ungefär samma statistik i sitt bortaspel som hemmalaget har. 2 vinster och 3 förluster på 5 matcher, 5/5 i målskillnad och 6/5 i insläppta. Man snittar 1 mål per match åt båda hållen. Observera att bara 2 av deras 5 senaste bortamatcher har gått under 2,5 mål, Men det är mot lag som inte alls spelar lika defensivt hemma som Kashima gör.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Lagens senaste möte slutade i en 2-0 seger till Kashima

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ 5/5 hemma matcher har gått under 2,5 mål

✅ 10/10 senaste hemma matcherna har gått under 2,5 mål

⚠ Bollen är rund och allt kan hända så spela med det du har råd med.

 

Speltips: under 2,5 mål

Odds:1.84

Spelstopp: 12.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Kashima Antlers vs V-Varen Nagasaki 2/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades