Spelförslag: Werder Bremen-Borussia Dortmund 29/4

Werder Bremen– B. Dortmund/ Bundesliga/ Tyskland

Matchen:

Werder Bremen mot Dortmund och ett spelförslag/ kombo som kanske inte är så dumt att försöka sig på. Under 3,5 gula kort till 1.91 gånger pengarna. Detta då ingen av lagen är kända för att dra på sig gula kort.  Överlag så har Werder Bremen bara dragit på sig 22 gula kort på 15 hemma matcher vilket ger ett snitt på 1,4 gula kort per match. Borussia Dortmund är ännu bättre med den statistiken och är det laget som har dragit på sig minst gula kort på bortaplan. Bara 18 stycken på 15 matcher och ett snitt på 1,2 per match.

1,4 gula kort mot 1,2 för Dortmund ska ju i praktiken lägga sig under 3,5 hörnor i den här matchen.Det är väl Werder bremen som ska hålla ordning på Dortmunds mittfält och offensiva kvalitèr för att lyckas. Vilket man gjorde sist man möttes då inga gula kort eller röda kort delades ut till nåt av lagen.

Vill man ha ett kombospel på denna matchen kan man spela under 3,5 mål till generösa 1.56 gånger pengarna då Werder Bremen spelar flertalet av sina hemma matcher under 2,5 mål och sett över säsongen så har man gjort det i 17 av 31 matcher. Det som talar för att historien upprepar sig:

Werder Bremens 4 av sina 5 senaste matcher har alla slutat under 3,5 mål.

Dortmund har spelat under 3,5 mål i 3 av dom 5 senaste matcherna och ska man hårdra det så har man gjort det i 7 av dom 10 senaste.

Mitt tips i denna matchen blir under 3,5 gula kort och under 3,5 mål. En kombo som ger 2.98 på Leo Vegas.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Under 3,5 gula kort

Odds: 1.91

Spelstopp: 18.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Werder Bremen-Borussia Dortmund 29/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades