Spelförslag: Manchester United vs Arsenal 29/4

Man. United– Arsenal/ Premier leauge / England

Matchen:

Manchester United mot Arsenal i en klassisk eftermiddags drabbning och jag tycker att linan på Arsenal är väldigt generöst satt. Dagens första spelförslag på Arsenal över 3,5 hörnor är som hittat. Arsenal har väl “lite mer” att spela för då man gärna håller Burnley på avstånd för att slippa kval till EL kan jag tänka mig medans Manchester United redan har säkrat Champions Leauge spel inför nästa säsong och kommer av allt att döma att sluta på en andra plats alternativt 3e plats i ligan beroende på om man lyckas hålla Liverpool kvar på tredje platsen som just nu skuggar med 2 poäng bakom.

Manchester United

Har gjort sin bästa säsong på länge  och har säkrat så väl Champions Leauge som en plats i FA cup finalen i maj mot Chelsea. Hemma på Old Trafford kommer publiken få se på en underhållande fotboll idag. Det har man fått göra vid 13 av 17 tillfällen denna säsongen då United är väldigt svåra att slå hemma. 13 vinster på 17 matcher har det blivit. 2 oavgjorda och 2 förluster. 35/8 i målskillnad vittrar om att det inte kommer bli lätt för Arsenal att tränga sig igenom en defensiv vägg. Man måste söka sig ut mot kanterna för inlägg. Inlägg skapar hörnor. Är du med vad jag vill komma? 🙂

Arsenals bortaspel har varit under all kritik den här säsongen och man har bara lyckats ta 3 segrar av 16 möjliga. 4 oavgjorda och 9 förluster. En statistik som inte håller om man vill vara med och slåss om en PL titel. Trots fler baklängesmål än gjorda mål på resande fot så slutar man inte att anfalla och skapa chanser och är tillsammans med ett gäng andra lag ett laget som snittar runt 5 hörnor per spelad borta match. Skulle man slå av på takten idag bara för att man möter Manchester United? Jag har svårt att tro det! Över 3,5 hörnor spelas iallafall.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Arsenal över 3,5 hörnor

Odds: 1.64

Spelstopp: 17.30

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Manchester United vs Arsenal 29/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades