Spelförslag: Crystal Palace-Leicester City 28/4

Crystal Palace – Leicester City / Premier leauge / England

Matchen:

Jag hämtar hem dagens spelförslag på Selhurst Park och matchen mellan Crystal Palace och Leicester City. Att båda lagen gör mål till 1.73 gånger pengarna ska synas och inte ses som en omöjlighet om man ska utgå från hur båda lagen spelar och att man nästan alltid gör mål. För att ge ett prov på det:

Crystal Palace har på sina 10 senaste matcher gjort mål  i 8 av dom.

Leicester City har på sina 10 senaste matcher gjort mål i 9 av dom.

För att ta en närmare titt på dessa 2 lagen  så kan vi börja med att kolla in Crystal Palace.  Man håller till i den nedre delen av tabellen men är inte med och slåss om att undvika en nedflyttning. Man ligger på en fjortonde plats där bara 5 vinster har kommit på hemmaplan. 5 oavgjorda har spelats och 7 förluster har ägt rum.

PÅ dessa 17 matcher hemma på Selhurst Park har laget ändå stått för 22 mål framåt och släppt förbi sig 27. Det ger 1,29 mål framåt och 1.59 mål bakåt. Trots att Crystal Palace har stått för mål i 12 av dessa 17 och släppt förbi sig mål i 15 av dom så har merparten av dessa matcher gått över 2,5 mål. Vilket borde indikera på att även denna matchen borde sluta med mål åt nåt av hållen.

Leicester City på en betydligt bättre placering än Crystal Palace  och ligger på en 9e plats idag. Men deras bortastatistik är lika bedrövligt som hemmalagets. 5 vinster,5 oavgjorda och 7 förluster. Det ända som skiljer lagen åt är att Leicester gör fler mål framåt och släpper in fler mål bakåt. 27/28. Precis som Crystal Palace så har även Leicester spelat flertalet av sina bortamatcher över 2,5 mål. Hela 11 gånger.

Lägg till att av Leicester Citys 17 matcher så har man gjort mål i 14 av dom och släppt in mål i 14 av dom. En procent utdelning på 82,4 procent.

Lycka till!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: BLGM

Odds: 1.73

Spelstopp: 16.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Crystal Palace-Leicester City 28/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades