Spelförslag: L.A Galaxy vs Sporting Kansas City 9/4

L.A Galaxy – Sporting kansas City / MLS / USA

Matchen:

L.A Galaxy får kanske klara sig utan sin mexikanska stjärna Santos idag när man ställs mot Sporting Kansas City men vad gör det när man har Zlatan? Ingen direkt dålig ersättare eller debut heller för den delen som själv stod för 2 mål när man vände ett 3-0 underläge till vinst med 4-3 mot Los Angeles FC förra veckan så vad passar då inte bättre att spela över 2,5 mål i den här matchen till 1.80 gånger pengarna? Spelar man efter resultaten i sina senaste matcher så har dom matcherna slutat 4-3, 0-0, 2-1, 2-1 4-2.

Går man på Sporting Kansas Citys målproduktion så har heller inte dom några problem med att göra mål. 1-0, 2-2, 3-2 4-2 2-0. Totalt av båda lagens 10 matcher så har över 2,5 mål passerats i 7 av 10 tillfällen.

Los Angeles Galaxy har spelat 2 hemma matcher hittills och har vunnit båda. Lägg där till att båda matcherna har gått över 2,5 mål. Detta med 6 mål framåt och 4 insläppta. Totalt 10 mål på 2 matcher. Så då är det inte svårt att räkna ut att laget har gjort mål i båda och släppt in mål i båda matcherna.

Sporting Kansas City har även dom spelat 2 matcher på resande fot och har vunnit 1 och spelat oavgjort 1. Ingen av dessa matcher har heller gått under 2,5 mål. 6 mål framåt och 5 insläppta och totalt 11 mål har noterats.

2 lag som totalt har noterats för 21 mål på 4 matcher möts alltså idag och jag har mycket mycket svårt att tro att denna matchen inte skulle gå över 2,5 mål . Skulle inte bli förvånad om Zlatan själv stod för 2 mål. Lycka till!

 

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1.80

Spelstopp: 03.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: L.A Galaxy vs Sporting Kansas City 9/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades