Spelförlag: Adelaide Crows vs Richmond Tigers 29/3

Adelaide Crows -Richmond Tigers / Aussie Rules / AFL

Matchen:

Richmond Tigers vann Grand Final förra året mot Adelaide Tigers och det var deras första seger mot Crows sedan 2014, vilket därmed satte stopp för en 3 matchers lång svit då Tigers inte vunnit mot Adelaide Crows i ett back- to -back spel sedan säsongen 2013-2014.

Förra säsongens final hade Adelaide Crows mest av allting. Flest kontringar, fler tacklingar och gjorde sina poäng som man hade gjort under hela säsongen men noterades trots det för sin lägsta poäng match  då Richmond Tigers var helt suveräna i defensiven vilket höll sig igenom hela säsongen, samtidigt som man noterades för det högsta poängsnittet under en Grand Final sedan 1982.

Obeservera att Richmond Tigers har byggt sin framgång just kring deras försvar. Man har inför detta mötet hållt sina motståndare på 100 poäng eller lägre i 11 raka matcher.

Nu möts Adelide Crows och Richmond Tigers återigen fast denna gången hemma på Adelaide Oval. En arena där Crows dominerade i förra året. Man vann av 11 av 14 hemma matcher där 8 av dom slutade meden 50 poängs marginal. Richmond Tigers vann 4 av sina 6 interstate-spel utanför Victoria förra året. Om Crows förlorar idag så blir det bara andra gången det har gjort det under sina 2 första matcher i en säsong sedan 2011. För Richmond är det tvärtom som vid vinst vinner 2 matcher i rad i säsongsstarten för andra året i rad

Att spela hemma inför 50.000 fans kommer bli ett varmt välkomnande och ett bevis att man har lärt sig av sina misstag man gjorde på Grand Final. Förhoppninsgvis så tappar man inte en 20 poängs ledning i sista quartern som man gjorde förra veckan. Jag tror att Adelaide vinner men inte med stora marginaler med tanke på Richmonds defensiv och spelar +14,5 poäng på bortalaget.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Richmond Tigers +14.5 poäng

Odds:1.65

Spelstopp: 10.50

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

Tipsa om Spelförlag: Adelaide Crows vs Richmond Tigers 29/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades