Spartak Moscow – SKA St. Petersburg (9/10) KHL; Hockey; Ryssland

Spartak Moscow – SKA St. Petersburg

Motivation: Vi tar oss tillbaka till KHL, där 21:e platsen Spartak Moscow ska ta emot förstaplatsen SKA St. Petersburg. Moscow har bara vunnit 8/18 matcher i år, varav 4 av matcherna varit på övertid. Även om man har en bra offensiv så har man stora problem bakåt och snittar 3 insläppta mål per match. Nu ska Moscow stå inför det största testet såhär långt på säsongen, man ska alltså ta emot SKA St. Petersburg. SKA går in i denna matchen med 19/19 vinster och med sin sylvassa offensiv kommer man trycka in flera mål. 88 mål på 19 matcher talar för sig själv, ett snitt på 4.63 mål per match. Det är inte bara offensiven i SKA som är imponerande, utan även defensiven är otrolig där man bara släppt in 25 mål totalt. Ett snitt på 1.32 insläppta per match är otroligt imponerande i Hockey.

Jag tror på en enkel seger för SKA återigen och med 15/19 matcher vunna med minst 2 mål så väljer jag att spela SKA -2 idag. Utgångstipset är 1-5 eller 2-5.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Spartak Moscow – SKA St. Petersburg (9/10) KHL; Hockey; Ryssland till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades