Spelförslag: Southend vs Peterborough United 8/9

MATCHEN:

Jag känner en revanch idag när jag hämtar hem dagens spelförslag från England.16 grader och regn förväntas på Roots Hall idag när Southend möter Peterborough United och jag väljer att gardera mig med ett x2 till fina 1.61 gånger pengarna på Unibet. Har tagit några dagars paus då bollen gick sin egen väg men blev kompenserad med en x2 vinst på Harrogate tidigare i veckan. Ett lag som min vän Jimmy Österman har rekat idag. Värt att ta en titt på den matchen för er som följer han. Laget går som tåget i dom nedre divisonerna.

Ett annat lag som också går som tåget just nu är Peterborough. Man leder Leauge One efter 6 omgångar med 5 vinster och 1 oavgjord och en målskillnad på 16/5. Ett snitt på nästan 3 mål per match och knappt 1 insläppt mål per match. En Succè start för tränaren Steve Evans och hans lagbygge.

Det ända jag vet om Southend är att Chelsea var här för några år sedan och vann en cupspels match med 4-1. Hur jag nu kan komma ihåg en sån sak då jag inte ens är ett fan av dom. Men ett konstaterande är att 12300 åskådare på Roots Hall kommer få se en tuff drabbning idag då Southend inte alls har börjat säsongen lika bra som Peterborough.

I skrivande stund befinner man sig på en 13e plats i ligan och har efter 6 omgångar 2 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster. En svagare defensiv och offensiv och målskillnaden 7/8.

Nackdelen är att det var några år sedan Peterborough vann en ligamatch mot Southend, man får backa bandet 9 år tillbaka i tiden, fördelen är att årets upplaga är den bästa starten på flera år och även om det har kommit några förluster genom åren så har även många matcher slutat med ett oavgjort resultat och cupspels vinster för Peterborough. Dom 6 senaste inbördes mötena har slutat med 3 kryss, 1 vinst för Peterborough och 2 för Southend. Jag spelar x2 till 1.61 ifag då jag tror att det håller för en vinst idag. Lycka till!

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Southend:

Peterborough:

Inbördes möten:

Inget självklart övertag hos nån av lagen som blandar och ger i inbördes möten. Dom senaste 5 mötena har slutat med 2 vinster för Southend, 2 har slutat oavgjort och Peterborough vann en cupspels match hemma i december förra året med 2-0.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Peterborough har ännu inte förlorat i ligan och står på raden W5D1L0 efter 6 omgångar.

✅  På dom 6 senaste inbördes mötena har 3 slutat oavgjort och 1 vinst till Peterborough

⚠ Det var några år sedan Peterborough vann en liga match mot Southend

Speltips:  Peterborough eller oavgjort

Odds:1.61

Spelstopp: 16.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Southend vs Peterborough United 8/9 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades