Sönderjyske – Randers FC Fotboll Danmark Superliga 15/7

Speltips: Asian över 2.0 mål 

Odds: 1.64

Spelstopp: 18.30

Spelbolag: ComeOn

Premiär för danska ligan och här möts 2 lag som kan varandra utan o innan efter otroligt många inbördes möten sista åren. (Mötts 14 ggr på 4 år) 

Det är 2 målglada lag som prioriterar offensiv fotboll och försvarsarbetet blir såklart lidandes av detta, vilket mitt spel gynnas av. Premiärnerver eller supertaggade spelare? Jag tror på båda och är extremt nöjd med detta odds. 

Hemmalaget har spelat MINST 2 mål i 12/12 senaste matcherna och minst 3 mål i 9/12 av dessa matcher. 

Medan bortalaget spelat MINST 2 mål i 10/10 senaste matcherna och spelat minst 3 mål i 7/10 av dessa matcher. 

I inbördes möten så har 7/8 senaste blivit minst 2 mål i när Sönderjyske haft hemmaplan. 

0-1 mål i matchen = förlust. 

2 mål = Insatsen tillbaka.

3 mål eller fler = vinst. 

Jag kan inte se hur denna ska bli målsnål, oddset är ett guldkorn och denna känns riktigt bra ! 

Lycka till och nu knuffar vi snöbollen vidare 👌👊Tipsa om Sönderjyske – Randers FC Fotboll Danmark Superliga 15/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades