Spelförslag: Solihull Moors vs Boreham Wood 3/11 “Myntet har bara en sida”

MATCHEN:

Beroende på hur det går ikvällens spelförslag mellan Brest och Red Star 93 så kan konstatera att det har varit en väldigt bra vecka med 11 av 14 vunna spel på hemsidan och i FB gruppen. Och det är såklart en otrolig motivations höjare att fortsätta detta segertåg. Första november kunde inte börja bättre då Cholet gjorde vad historien förespråkat och gjorde 2 mål till 3 gånger pengarna. Ett lägre odds är att vänta idag men matchen mellan Solihull Moors och Boreham Wood den ser onekligen väldigt fin ut på förhand. 

Hemmastarka Solihull Moors som denna säsongen bara 6 vinster, 2 oavgjorda och 1 oavgjort resultat mot ett bortasvagt  Boreham Wood med 2 vinster, 2 oavgjorda och 5 förluster. Målskillnaden mellan dessa 2 lagen skiljer sig flera nivåer. Solihull har 14/4 och totalt 26/18. Med andra ord så har man bara släppt in 4 mål på hemmaplan. Boreham Wood har 8/12 och totalt 22/22..

Jag har fördjupat mig i just målproduktionen och kan konstatera följade:

Solihull Moors har har gjort det första målet i 7 av 9 hemma matcher och Boreham har släppt in första målet i 7 av 9 bortamatcher. Med andra ord så har bara Solihull åkt på första baklängesmålet vid 2 tillfällen på hemmaplan.

Att vi bjuds på 1.71 gånger pengarna på att Solihull gör första målet och att vi får pengarna tillbaka om matchen slutar 0-0 känns otroligt fin ut på förhand. Bollen är såklart rund och allt kan hända på 90 minuter. Men om allt går enligt ordningen så slår hemmastyrkan dom bortasvaga. Jag synar 1.71 då myntet bara har en sida i denna matchen. Lycka till!

Tabell:

En riktigt fin tabell att läsa av. Översta raden visar att  Solihull har gjort första målet i 6 av 9 hemma matcher. Bara vid 2 tillfällen hemma har motståndarna gjort första målet. Nedre raden visar att Boreham Wood har släppt in första målet vid 7 av 9 tillfällen.  Det är nästan 80 procent av alla deras bortamatcher. Lägg till att Solihull har målskillnaden 14/4 på deras 9 hemma matcher och Boreham Wood har 8/12 i sitt bortaspel.

Solihull Moors:

Ett otroligt hemmastarkt lag som skiljer sig natt och dag från sitt bortaspel om man ska gå statistik. 9 hemma matcher, 6 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. Målskillnad 14/4. I bortaspelet: 5 vinster, 4 förluster och 12/14 i målskillnad.

Boreham Wood:

Boreham Wood är ett betydligt ojämnare lag än Solihull.Hemma står man nästan jämnsides med 5 vinster, 3 oavgjorda och en förlust. Målskillnad 14/10, bortaspelet övertygar man inte med 2 vinster, 2 oavgjorda och 5 förluster. Målskillnad 8/12.

Inbördes möten:

Väldigt jämnt mellan dessa 2 lagen förra där 3 av 4 matcher har slutat med ett kryss efter 90 minuter. Under 2,5 mål står i 1.72 just nu på Unibet.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Boreham Wood har släppt in första målet i 7 av 9 bortamatcher . Det är nästan 80 procent av alla gångerna.

✅ På hemmaplan har Solihull Moors åkt på första baklängesmålet i 2 av 9 tillfällen.

⚠ Om det allt förmodan skulle bli ett 0-0 oavgjort resultat.

Speltips: Solihull Moors första målet

Odds: 1.71

Spelstopp: 16.00

Spelbolag:10bet

Tipsa om Spelförslag: Solihull Moors vs Boreham Wood 3/11 “Myntet har bara en sida” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades