Spelförslag: Sogndal vs Mjøndalen 28/8 “En jämnlik tabell”

MATCHEN:

Tyvärr så höll inte gårdagens spelförslag den standard som vi hade förväntat oss. Jönköpings Södra tog säsongens andra hemmaseger och höll undan för Varbergs BoIS. Grattis till er och grattis till er som trodde på en hemmaseger.

Jakten på spelvärda odds fortsätter och jag tar mig västerut på den georgrafiska kartan för att se över matchen mellan Sogndal och Mjøndalen. För en månad sen hade jag sagt, spela hemmalaget eller bortalaget eller kör över 2,5 mål. Idag har jag ändrat spelsystem och kör gärna x2 till spelvärda 1.58 istället med högre insats. 

Det finns inga självklara vinnare i dom matcherna där respektive lag står i över 2 ggr pengarna så varför ens lägga pengar på det man tror är en självklar vinnare när statisitken visar annat? Sogndal 2.20 gånger pengarna, Mjondalen 3.15. Om nu Sogndal hade varit en självklar vinnare så hade inte oddset legat på 2.20, speciellt inte när Mjøndalen är ligans bästa bortalag med 7 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster på 10 matcher.

Dessutom ligger man på en tredje plats i tabellen med 3 poängs marginal ner till Sogndal som innehar fjärdeplatsen med sina 36 poäng. Mjondalen har efter 20 omgångar raden W11D6L3 och målskillnaden 28/12.  Sogndal har på sina 20 matchen raden W10D6L4. Målskillnaden 32/19. Man släpper med andra ord in fler mål än vad Mjondalen gör.

Mjondalen är som sagt ligans bästa bortalag och deras totala målskillnad ligger på 28/12. Av denna statistik så ligger målskillnaden i bortaspelet på 15/ 4. Man har alltså släppt in 4 mål på 10 bortamatcher.  Den statistiken är så bra att det ger dom ett snitt på 0,4 insläppa mål per match. Medans man står på 1,5 mål åt andra hållet.

Detta spelförslag på 1,58 är så bra sett till dessa förutsättningar att jag spelar den alla dagar i veckan. 1.58 med högre insats är taget! Lycka till!

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Sogndal:

Sogndal ska inte på något sätt underskattas men kommer från en nergående trend med 2 raka förluster mot 2 riktiga bottenlag som ligger på nerflyttning respektive kvalplats. En ren underskattning kanske då man innan dess gick obesegrade i 10 raka matcher med 8 vinster och 2 oavgjorda resultat. Ett betydligt tuffare motstånd väntar idag.

Mjøndalen:

Mjondalen är ligans bästa bortalag och har totalt sett över hela säsongen bara förlorat 3 gånger. Man kommer till den här matchen som obesegrade i dom 5 senaste matcherna med 4 vinster och 1-1 hemma mot Åsane. Innan dess noterades man för en 1-0 förlust innan man återigen gick obsegrade. Då med 5 vinster och 1 oavgjord. Mjondalen spelar en väldigt bra och jämn fotboll och ska ses med en bra chans ikväll sett till den formkurva laget visat upp hittills.

Inbördes möten:

Mjondalen spelade 0-0 hemma mot Sogndal i den tredje omgången av denna säsong.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Mjondalen är OBOS ligans bästa bortalag och ligger före Sogndal i tabellen

✅  Sogndal kommer med 2 raka förluster mot bottenlagen

⚠ Mjondalen har aldrig vunnit mot Sogndal

Speltips: Mjondalen eller oavgjort

Odds:1.58

Spelstopp:19.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Sogndal vs Mjøndalen 28/8 “En jämnlik tabell” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades