Spelförslag: Sochaux vs Ajaccio GFCO 4/12

MATCHEN:

Det har varit en hel del stolpe ut under dessa 7 dagar och ibland vill man bara dra täcket över huvudet. Den Bosch, Wrexham, Montpellier för att nämna några som inte levde upp till färväntan.

När statistiken finns där men inte logiken.Det vore en lögn att förneka att man inte påverkas av det. Men jag kan inte tvivla på mig själv bara för att man springer i motvind. När väl vinden vänder så sitter 10 raka istället. Vi är inne på en ny månad med nya förutsättningar Jag har bestämt för att bara posta ett spel om dagen och så får man utvärdera allting i slutet på denna månaden. Målet är att ta det i etapper. 10 dagar åt gången med mål att sätta spelen i 7 dagar av dom. Det är alltid roligare med ett delmål.

Idag hämtar jag hem ett spelförslag från Franska andra divisonen och botten mötet mellan Sochaux och Ajaccio GFCO  där statistiken talar för en hemmaseger då inbördes går helt i Sochaux favör. På dom 5 senaste matcherna har Sochaux vunnit 3, förlorat 1 och spelat oavgjort 1. Ska man se till dagsform och tabell läge så ligger båda lagen nästan jämsides där en liten fördel läggs på Ajaccio som ligger 4 poäng före Sochaux.

Ingen av dessa 2 lagen bjuder på en rad som imponerar. Det är kanske därför oddset för en hemmaseger tilltalar till 2 gånger pengarna då det ryktas att Ajaccio har frågetecken på Armand som hittills har gjort 4 mål för laget. All statistik om matchen finner ni i denna reken. Jag synar en hemma seger. Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Lagens 6 senaste matcher:

Det är verkligen ett bottenmöte som utspelas idag där jag ändå tycker att en liten fördel ska läggas på Sochaux som lyckades bortaslå Troyes som är betydligt bättre än dom vinsterna Ajaccio har dragit på sig.Samt att även inbördes statistiken talar för en hemmaseger.

Sochaux:

Statistiken är inte smickrande för Sochaux som har släppt in minst 1 mål i mer än hälften av alla sina hemma matcher och det faktum att man förlorat 4 raka hemma matcher. Men mot Ajaccio tycker jag ändå man ska ses med en bra chans idag då man statistiskt sätt har haft lätt mot dom.

Ajaccio GFCO:

Ajaccio har släppt in minst 1 mål i dom 11 senaste matcherna. Man släpper dessutom in mer mål på bortaplan än vad man gör hemma.  Med 14 insläppta mål på 7 bortamatcher blir det ett snitt på 2 baklängesmål per match.

INBÖRDES MÖTEN:Klar fördel till Sochaux i inbördes möten.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Inbördes statistiken talar för Sochaux

✅  43 procent av alla spelade matcher hittills i ligan vinns av hemmalagen.

⚠ Sochaux kommer med 4 raka hemma förluster.

Speltips: Sochaux

Odds: 2.00

Spelstopp: 21.00

Spelbolag:10bet

Tipsa om Spelförslag: Sochaux vs Ajaccio GFCO 4/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades