Spelförslag: Sochaux vs Ajaccio GFCO 4/12

MATCHEN:

Det har varit en hel del stolpe ut under dessa 7 dagar och ibland vill man bara dra täcket över huvudet. Den Bosch, Wrexham, Montpellier för att nämna några som inte levde upp till färväntan.

När statistiken finns där men inte logiken.Det vore en lögn att förneka att man inte påverkas av det. Men jag kan inte tvivla på mig själv bara för att man springer i motvind. När väl vinden vänder så sitter 10 raka istället. Vi är inne på en ny månad med nya förutsättningar Jag har bestämt för att bara posta ett spel om dagen och så får man utvärdera allting i slutet på denna månaden. Målet är att ta det i etapper. 10 dagar åt gången med mål att sätta spelen i 7 dagar av dom. Det är alltid roligare med ett delmål.

Idag hämtar jag hem ett spelförslag från Franska andra divisonen och botten mötet mellan Sochaux och Ajaccio GFCO  där statistiken talar för en hemmaseger då inbördes går helt i Sochaux favör. På dom 5 senaste matcherna har Sochaux vunnit 3, förlorat 1 och spelat oavgjort 1. Ska man se till dagsform och tabell läge så ligger båda lagen nästan jämsides där en liten fördel läggs på Ajaccio som ligger 4 poäng före Sochaux.

Ingen av dessa 2 lagen bjuder på en rad som imponerar. Det är kanske därför oddset för en hemmaseger tilltalar till 2 gånger pengarna då det ryktas att Ajaccio har frågetecken på Armand som hittills har gjort 4 mål för laget. All statistik om matchen finner ni i denna reken. Jag synar en hemma seger. Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Lagens 6 senaste matcher:

Det är verkligen ett bottenmöte som utspelas idag där jag ändå tycker att en liten fördel ska läggas på Sochaux som lyckades bortaslå Troyes som är betydligt bättre än dom vinsterna Ajaccio har dragit på sig.Samt att även inbördes statistiken talar för en hemmaseger.

Sochaux:

Statistiken är inte smickrande för Sochaux som har släppt in minst 1 mål i mer än hälften av alla sina hemma matcher och det faktum att man förlorat 4 raka hemma matcher. Men mot Ajaccio tycker jag ändå man ska ses med en bra chans idag då man statistiskt sätt har haft lätt mot dom.

Ajaccio GFCO:

Ajaccio har släppt in minst 1 mål i dom 11 senaste matcherna. Man släpper dessutom in mer mål på bortaplan än vad man gör hemma.  Med 14 insläppta mål på 7 bortamatcher blir det ett snitt på 2 baklängesmål per match.

INBÖRDES MÖTEN:Klar fördel till Sochaux i inbördes möten.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Inbördes statistiken talar för Sochaux

✅  43 procent av alla spelade matcher hittills i ligan vinns av hemmalagen.

⚠ Sochaux kommer med 4 raka hemma förluster.

Speltips: Sochaux

Odds: 2.00

Spelstopp: 21.00

Spelbolag:10bet

En tanke om “Spelförslag: Sochaux vs Ajaccio GFCO 4/12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.