Snöbollen med Mr Win börjar idag 27/7

Speltips: Östersund – CS Fola Esch 1a halvlek.

Odds: 1.70

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: Mr Win

Matchen:  Vårat svenska skräll lag som charmade nästan hela Europa med att slå ut Galatasaray med 2-0 och 1-1 i dubbelmötet ska här ta sig an nästa motstånd som på pappret är 10 ggr sämre. Östersunds insats var extremt imponerande och som säkert satt skräck i dagens blåbärs motstånd.  
Motståndet heter CS Fola och håller till i Luxemburg, landets liga ligger långt ner på världsrankingen och det vore en större sensation om laget kan stå emot Östersund på bortaplan ikväll.
Östersund har aldrig haft en bättre chans än denna att dra in pengar till denna lilla klubb och det är öppet mål här för ett avancemang.
Jag ser framför mig att det är gasen i botten från första stund för att kunna avgöra detta dubbelmöte här hemma inför fansen, Östersund fick svettas tillräckligt i den turkiska grytan sist och vill säkert ha med sig ett 2-0,3-0 resultat härifrån för att slippa stressen i returen. Östersund kommer dominera bollen, anfallen kommer komma i våg efter våg medan lilla Fola parkerar bussen framför egen målvakt.
Tyvärr för deras del tror jag inte det håller speciellt länge, Östersund är ett otroligt starkt hemmalag och raden 12-3-0 på sista 15 st hemmamatcherna, med målskillnad 36-10.
Jag ser framför mig minst 1-0 i halvlek och tror på 3-0 full tid. 
1-0, 2-0 halvlek ?

Lycka till om ni ryggar och nu sätter vi snurr på snöbollen !

 

 

Tipsa om Snöbollen med Mr Win börjar idag 27/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades