*Snöboll REDBET* FC Schweinfurt 05 – FC Memmingen (25/8) Tyskland; REGIONALLIGA

Motivation: Efter succè dom två senaste dagarna i Danmark, så tar vi oss längre ner i Europa och testar regionalliga i Tyskland.

FC Schweinfurt 05 ligger på 5:e plats och har öppnat säsongen bra, medans Memmingen har varit under all kritik. Memmingen har bara vunnit 1/6 matcher i år och gjort mål i 4/6 av dom. Första tanken är att spela rak 1:a, men man ska inte bortse ifrån att Memmingen slutade över Schweinfurt förra året och slutade 5:a i tabellen.

FC Schweinfurt har vunnit 4/6 matcher, man har gjort mål i 6/6 matcher och släppt in mål i 5/6 matcher.

När dessa lagen mötts tidigare så har det varit väldigt målrikt. Senaste matchen som var i april där även Memmingen hade bortaplan, slutade den hela 3-4 och inbördens möten innan det har slutat 2-1, 6-0, 2-3 och 2-2.

Memmingen går alltså in i detta mötet med 4 vinster och 1 oavgjord mot Schweinfurt och även om dom öppnat säsongen dåligt så låter minst 1 mål väldigt väldigt rimligt!

  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1.71
  • Spelstopp: 19.00
  • Spelbolag: Redbet

Lycka till vid rygg!

Tipsa om *Snöboll REDBET* FC Schweinfurt 05 – FC Memmingen (25/8) Tyskland; REGIONALLIGA till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades