Snöboll: IFK Göteborg – Örebro (rull 2 – 888sport) (14/7) Sverige; Allsvenskan

Grattis igen till alla som tog rygg igår i min match mellan Wexford och UC Dublin. Vi hade spelat UC Dublin -1(Trevägs handikapp). Efter 39 minuter gjorde Dublin 0-1, man gjorde sen redan 2 minuter senare 0-2 och stängde matchen efter 53 minurer då man gjorde 0-3. Nu har vi 3 raka vinster igen på hemsidan och det känns bra inför rull 2 idag. Gårdagens spel var mitt första spel på min snöboll och om man spelade med 888sport bonusen så är det dags att lägga 2010kr på dagens match. Denna gången har jag tagit fram en match i Allsvenskan. Matchen som jag delar som rull 2 i min snöboll är mellan IFK Göteborg och Örebro.

Snöboll: IFK Göteborg – Örebro (rull 2 – 888sport) (14/7) Sverige; Allsvenskan

Göteborg ligger på 12:e plats i ligan och har endast tagit 4 vinster och 1 oavgjort resultat medans man förlorat hela 7 gånger. Man har såhär långt gjort 13 mål och släppt in 10 på sina 12 spelade matcher. På hemmaplan är man  inte alls bättre än borta och har med 6 spelade matcher tagit 2 vinster och 4 förluster. Idag ska man ta emot Örebro som är ett av dom starkare bortalagen i ligan.

Örebro ligger på 7:e plats i tabellen och har 5 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster. Man har gjort 17 mål framåt såhär långt och släppt in 14. På bortaplan är man faktiskt ett starkare lag än hemma och man har tagit 11 av sina 19 poäng borta. Man har 3 vinster, 2 oavgjorda och endast 1 förlust här.

Dom senaste 2 matcherna mellan dessa lagen har slutat med vinst till Örebro eller oavgjort. Man ska tillbaka till 2016 för att se göteborg vinna mot örebro och jag klarar inte att förstå oddsättarna inför denna matchen. Den raka 2:an ger hela 3.15 i odds men vi försäkrar oss med att spela Örebro eller oavgjort till 1.68 gånger pengarna på 888sport.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Tabell och form

✅ Inbördes möten

⚠ Jag ser egentligen inte någonting som talar emot denna mathen nu på förhand. Men som sagt så kan allting hända så alla spelar på egen risk!

Tipsa om Snöboll: IFK Göteborg – Örebro (rull 2 – 888sport) (14/7) Sverige; Allsvenskan till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades