*Snöboll* Dagens Bank Paderborn – St. Pauli Fotboll Tyskland DFB Pokalen 14/8

Igår vart det svettigt efter det röda kortet men det gick till slut bra för oss, idag försöker vi rulla snöbollen vidare ! Väldigt dålig utbud idag så jag fick gräva mig ner till Tyska DFB Cupen som har nått 32-delsfinal mellan Paderborn och St. Pauli innan jag hittade ett odds som passade mig.

Matchen: Cupen i Tyskland är som alla andra cuper i de stora länderna, det är småklubbarnas chans att synas och få smaka på hur en eventuell framgång smakar som kan ge en pokal i de dammiga prisskåpen.
Vi har hemmalaget Paderborn som i år spelar i  Liga 3 och bortalaget St. Pauli som spelar i Bundesliga 2an. Året innan spelade dessa lag i samma liga men medan St. Pauli hamnade på en stabil 4e plats så ramlade Paderborn ur ligan efter att ha kommit sist av alla lag.
Men med det sagt så visst va det många tabellplaceringar mellan lagen som tyder på klasskillnad, men men. Senast lagen möttes för ca 1.5 år sedan va det faktiskt Paderborn på bortaplan som läxade upp St. Pauli och skrällvann !
Paderborn ledde med 1-4 när det återstod mindre än 10 minuter och St. Pauli reducerade 2 gånger om till slutresultatet 3-4 !

Till denna match kommer båda lagen med kalasform och hemmalaget har 3 raka segrar i bagaget men även en otroligt imponerande målkörd där de 4 senaste matcherna slutat 4-4, 3-2, 2-1 och 5-0 senast.
Tittar man på deras senaste 6 hemmamatcher i ligaspelet så har de raden 5-1-0 och målskillnad 16-4 !

Bortalaget St. Pauli vill inte vara sämre och kommer med raden 11-2-0 målskillnad 27-10 på de senaste 13 matcherna !
Tittar vi på hur deras bortaspel ser ut så har de 7 raka segrar med sig inför denna match.

Bortalaget är alltså små favoriter enligt oddsen, men här möts två lag med kanonform och en sylvass offensiv så jag kan inget att göra än att spela BLGM till fina 1.74 hos Scandibet !
Förra matchen med 3-4 tror jag sitter kvar i minnet hos spelarna och här finns det stor chans för en målrik match igen.

Speltips: BLGM

Odds: 1.74

Spelstopp: 18.30

Spelbolag: Scandibet

Detta fina odds på 1.74 ger bara 1.63 på exempelvis andra bolag som Unibet och LeoVegas.  Scandibet levererar ! 

Lycka till !


Tipsa om *Snöboll* Dagens Bank Paderborn – St. Pauli Fotboll Tyskland DFB Pokalen 14/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades