*Snöboll* Dagens Bank Metz – Monaco Fotboll Frankrike Ligue 1 18/8

Matchen: Här beger vi oss till Franska Ligue 1 och ska förlita oss på förra årets överlägsna seriesegrare Monaco i detta spel.
Metz är hemmalaget och de kom på plats 14 förra året med en målskillnad som snittade 1-2, nu ska de upp mot ett av Europas vassaste anfall och här blir det svårt att hålla tätt !
Monaco lekte med motståndet i ligan och slutade på förkrossande målskillnad 107-31 på 38 matcher, på bortaplan fick de målskillnad 44-18 vilket indikerar att de har inga problem med målskörden på resande fot.

Monaco har behållt sin offensiv med Falcao, Mbappe och Lemar och de kommer dansa vidare mot offensiva framgångar ikväll !
Mbappe vilade förra matchen mot Dijon men ändå vann Monaco med 1-4 på bortaplan, riktigt imponerande insats där det stod redan 1-3 i halvlek.
Jag är övertygad om att han startar idag och här kommer det smälla !

Tittar vi på inbördes möten mellan lagen så har Monaco 5 raka segrar mot Metz med resultaten 2-0, 1-0, 2-0, 7-0, 5-0. Dom 2 sista matcherna är från förra säsongen och slutade alltså med förkrossande 12-0 totalt i dessa möten till Monaco. 

Detta är omgång 3 av årets seriespel och Metz har börjat med två förluster och bedrövliga siffrorna 1-3 mot Guingamp och 0-2 mot Bordeaux.
Monaco har börjat med två segrar och resultaten 3-2 mot Toulouse och 4-1 senast borta mot Dijon. 

Min tanke om matchen är att Monaco går ut stenhårt och har minst 0-1 redan i halvlek. Hemmalaget får en hårtork i omklädningsrummet och ska försöka trycka upp spelet men Monaco kommer straffa dom skoningslöst och avgör denna match snabbt. Jag tror matchen slutar 0-3, 1-3 med riktigt bra chans för ännu mera mål för Monaco ifall hemmalaget säckar ihop fullständigt. 

Speltips: 2 / 2 + över 2.5 mål totalt
(Monaco måste leda i halvlek och även vinna matchen, samtidigt som slutresultatet innehåller minst 3 mål totalt, Ex: 0-2 halvlek, 1-3 slutresultat, eller 0-1 halvlek, 0-3 slutresultat osv)

Odds: 2.40

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: Scandibet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

 

 

Tipsa om *Snöboll* Dagens Bank Metz – Monaco Fotboll Frankrike Ligue 1 18/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades