*Snöboll nr 2* Dagens Bank LDU Quito – Ind. del Valle, Fotboll Ecuador Andra Steget 13/8

Matchen: Här beger vi oss till varmare klimat och ska få se en match med två lag som mött varandra hela 5 gånger om vi tittar exakt 1 år tillbaka.

Enligt oddsfördelningen 2.30-3.25-2.90 så är hemmalaget små favoriter och jag håller med om att detta borde bli en jämn match som alla tidigare inbördes har visar.
Vi får faktiskt gå tillbaka 8st matcher för att hitta en match där något av lagen vann med mera än 1 måls skillnad
.

Detta är omgång 5 och hemmalaget har börjat med raden 1-2-1 målskillnad 4-4 medan bortalaget har börjat med raden 3-1-0 målskillnad 8-3.
Hemmalaget har alltså spelat 4 matcher i “andra steget” ligan och 3/4 matcher har blivit BLGM och bortalaget har i 3/4 matcher spelat BLGM även dom.
Tittar vi längre bakåt i tiden som sträcker sig över “första steget” i ligan så har hemmalaget spelat BLGM i 10/12 senaste hemmamatcherna.
Bortalaget har spelat BLGM i 8/11 senaste bortamatcherna.

Som jag skrev i början så har de mötts 5 gånger på 1 år, i alla dessa matcher har BLGM suttit med resultaten 1-1, 2-1, 1-1, 1-1, 2-1 senast.
Går vi ytterligare några matcher bakåt på inbördes möten så har 7/8 och 10/13 blivit BLGM.

Snabbsummering så är det alltid jämna matcher där båda lagen gör mål och här sätter vi utgångstipset på 1-1 !

Speltips: BLGM

Odds: 2.00

Spelstopp: 18.30

Spelbolag: Scandibet


 

 

Tipsa om *Snöboll nr 2* Dagens Bank LDU Quito – Ind. del Valle, Fotboll Ecuador Andra Steget 13/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades