Dagens Bank Hoffenheim – Werder Bremen Fotboll Bundesliga 19/8

Matchen: Här ska vi bege oss till premiären för Bundesliga och se på när hemmastarka Hoffenheim tar emot målglada Werder Bremen.
Här målar bolagen upp Hoffenheim som riktigt stora favoriter men jag tycker de blir förblindande av förra säsongens prestation då de gick igenom ligan obesegrad på hemmaplan med raden 11-6-0.
Men Werder Bremen va ligans 3e mest målrika lag på bortaplan förra säsongen och avslutade bl.a säsongen med att göra 5,2,4,3,3 mål FRAMÅT i de sista 5 omgångarna.
Javisst Werder Bremen släpper in mycket mål också men de fick bortaraden 5-5-7 vilket innebär att det oftare blir X2 än förlust på bortaplan.Då är oddset 2,09 riktigt bra!

Men det finns ett par till faktorer som gör att jag spelar detta spel trots att bolagen skriker att det blir hemmaseger.
1. Hoffenheim hade en otroligt tung CL match för bara 4 dagar sedan, det blev förlust på hemmaplan och ett sent 1-2 mål som gav de ett litet hopp om returen.
Finns returen i fokus ? Är det trötta ben på hemmaspelarna ? Detta är två saker jag är övertygad om kommer dra ner på kämpar andan och har garanterat tagit mycket energi från spelarna.
2. Historiken mellan lagen. Tittar vi på inbördes möten när Hoffenheim haft hemmaplan så har hemmalaget inte vunnit en enda gång på de senaste 6 matcherna inför sina fans.
Matcherna har slutat 1-2, 1-4, 4-4, 1-2, 1-3, 1-1 till Werder Bremens favör. Bremen har alltså raden 4-2-0 borta mot Hoffenheim senaste 6 åren. 

Jag kan även tips om BLGM till 1.57, det spelet har suttit i 14/14 senaste inbördes matcherna. 

Sammanfattar jag hur mina tankar om matchen är så tror jag på en målglad match där X är utgångstipset, 1-1, 2-2 ligger nära till hands och jag hoppas mitt favoritlag i Bundesliga kan fortsätta skörda framgångar till oss denna säsong. 

Speltips: Werder Bremen Asian +0.5 (samma sak som X2 fast till lite bättre odds, X2 ger i skrivande stund 1.97)

Odds: 2,09

Spelstopp: 15.30

Spelbolag: Scandibet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !


Tipsa om Dagens Bank Hoffenheim – Werder Bremen Fotboll Bundesliga 19/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades