*Snöboll* Dagens Bank Hoffenheim – Liverpool Fotboll Champions League Kval 15/8

Matchen: CL kval på schemat och äntligen får man se två lag med kvalité i truppen tampas i banken, mycket amatör fotboll på sista tiden men plånboken växer sakta och med ljusare tider framför oss så värmer vi upp med detta heta möte.
Det är förra årets tabell 4a Hoffenheim i Bundesliga som tar emot förra årets tabell 4a Liverpool i Premier League.
Jag väljer att spela BLGM för tredje matchen i rad hos Scandibet för jag älskar spelformen när två stabila offensiver möts och bortalaget är små favoriter, det är perfekta förutsättningar enligt mig !

Hoffenheim har inte startat seriespelet än men är absolut inte ringrostiga, de har spelat 7 matcher under uppehållet och spelade som senast för 3 dagar sedan i tyska cupen, där vann de med 1-0 och spelmässigt körde över motståndet med 70% bollinnehav på bortaplan.
Nu ska de bjuda upp till dans mot Liverpool som kommer till start med en galen 3-3 match mot Watford i minnet, efter 20 skakiga minuter så tog Liverpool över spelet undan för undan och målen kom allt eftersom.
3-3 målet tappade Liverpool in i minut 94 och här kommer de säkert tokladdade inför denna svåra uppgift.

Hoffenheim ska absolut inte underskattas för att de spelar i Bundesliga utan här på hemmaplan är de RIKTIGT svårspelade ! Flera storlag har åkt härifrån med en bakläxa och Liverpool kommer få en riktigt tuff kväll trots ett fantastiskt tillskott i offensiven av Salah som nätade i sin PL debut i lördags.  

Lite Statistik: 

Detta kalenderår har Hoffenheim gjort MINST 1 mål framåt i 20/21 senaste hemmamatcherna, med en total målskörd på 50 mål på dessa 21 matcher. Snitt 2.5 mål framåt alltså inför hemmapubliken.
Räknar vi bort träningsmatcher så har Hoffenheim 17 raka hemmamatcher i tävlingssammanhang utan en förlust, med raden 11-6-0 på dessa matcher och endast 2 st 0-0 matcher så kan man kortfattat säga att de är otroligt hemmastarka !

 Liverpool har även dom en riktigt bra form över en längre tid tillbaka, på de 22 st senaste matcherna har de raden 15-6-1 och även dom varit riktigt svårslagna.
På dessa 22 st matcher har de mäktat med 48 mål och då snittat strax över 2 mål framåt.

Lagen har aldrig mötts tidigare så det går inte att dra några slutsatser därifrån.
Eftersom båda lagen har en pålitlig offensiv och Liverpool har fixat en sån grym värvning i Salah så håller jag dom som favoriter i matchen och tror de drar längsta stråt till slut.

Jag spelar BLGM för jag tror det står 1-1 innan Liverpool ev gör ett 1-2 mål.

Speltips: BLGM

Odds: 1.66

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: Scandibet

Lycka till om ni är med på snöbollen och rullar vidare med mig <3

 

 

Tipsa om *Snöboll* Dagens Bank Hoffenheim &#8211; Liverpool Fotboll Champions League Kval 15/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades