*Snöboll* Dagens Bank Apollon – Midtjylland Fotboll Europa League Kval

Matchen: Här möts två lag som inte nämns alltför ofta när man pratar om Champions league sammanhang, här i kvalet kommer båda att göra sitt yttersta för att ta nästa steg som genererar en bra extrapeng till klubben som går vidare !
Jag kan faktiskt ingenting om hemmalaget men bortalaget är mitt favoritlag i Danska ligan som genererat mycket pengar åt banken sista tiden.
Midtjylland har en så otroligt pålitligt och anfallsglad offensiv som alltid levererar mål framåt men samtidigt ett bedrövligt försvar så här kan jag inget annat än utnyttja det höga oddset 1.93 på över 2.5 mål totalt i matchen.

Tittar vi på hemmalaget så har inte deras seriespel dragit igång än men förra året kom de 3a ligan med raden 21-10-5 och målskillnad 71-30 på 36 matcher.
På hemmaplan fick de raden 12-5-1 och målskillnad 35-12.

Och på slutet så har Apollon spelar över 2.5 mål i 6/7 senaste matcherna !
Tittar vi på bortalaget Midtjylland så har deras liga dragit igång och de har nu spelat 5 omgångar, där har 4 av matcherna blivit över 2.5 mål.
Om vi ska se hur deras totala form i alla sammanhang så har Midtjylland spelat över 2.5 mål i 8/9 senaste matcherna men även över 2.5 mål i 11 raka bortamatcher !!!

Jag kan inte se detta bli en målsnål historia med dessa lags offensiver och tror detta slutar minst 2-1 till något av lagen.
OM oddset sjunker under 1.90 så det inte räknas med till omsättningskravet så kan jag rekommendera BLGM + över 2.5 mål tot till 2.20 i skrivande stund.
Jag tror hårt på minst 3 mål i matchen och kan inte se något av lagen vinna med ex 3-0, utan det är 2-1 till något av lagen som är utgångstipset.

Speltips: Över 2.5 mål totalt

Odds: 1.90

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: Scandibet

Lycka till om ni ryggar !


Tipsa om *Snöboll* Dagens Bank Apollon – Midtjylland Fotboll Europa League Kval till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades