Snöboll 2, rullning #1. Fulham-Norwich, Fotboll Englands Championsship 5/8

Matchen:
Äntligen är engelsk fotboll tillbaka på schemat, vi smygstartar denna helg med Championship som är en av våra favoritligor att spela på för det blir ofta målrika matcher.

Detta är alltså premiären och den brukar alltid vara svårspelad för man vet inte riktigt hur lagen står sig och de nya spelarna har kanske inte kommit in 100% i det nya spelsättet.
Men här går vi på ren statistik och historia, och en smula sunt förnuft när vi spelar BLGMCoolbet

Det är förra årets tabell 6a Fulham hemma mot förra årets tabell 8a Norwich. Gemensamt för båda dessa lagen är att förra året gjorde de MEST mål av alla lag.
3 st lag hamnade på 85 gjorda mål på 46 matcher och det va seriesegraren + dessa 2 lag. Alltså snittar båda lagen 1.8 mål framåt under en hel säsong, IMPONERANDE !

Men vi kollar lite på deras fjolårssäsong, efter 46 spelade matcher fick Fulham målskillnad 85-57 och Norwich 85-69. Ja det är 2 helt galet målrika lag som snittar nästan 2 mål framåt och 1.5 mål bakåt per match.

När lagen möttes förra säsongen så slutade matcherna 2-2 och 3-1 till Fulham. Kollar vi ytterligare en match bakåt i tiden så slutade det mötet 4-2 till Norwich, som ni ser så brukar dessa 2 lag bjuda på underhållning och målfester. Spelet över 2.5 mål ger 1.69 i skrivande stund och är väldigt intressant också men tycker BLGM till 1.58 känns mycket säkrare. 

Fulham har spelat 6 träningsmatcher på försäsongen med målskillnad 6-9, Norwich har spelat 9 träningsmatcher med målskillnad 24-8.

Fulham har gjort minst 1 mål framåt i 20/22 senaste matcherna, Norwich har gjort minst 1 mål framåt i 15/15 senaste matcherna. 

Vi tror båda lagen vill spänna musklerna direkt i premiären och de fortsätter på förra säsongens spelmodell med full fart framåt som brukar ge mål åt båda hållen, 1-1,2-1,1-2 ?

Lycka till om ni ryggar !

Speltips: BLGM

Odds: 1.58

Spelstopp: 16.00

Spelbolag: Coolbet

Har ni inte Coolbet så registrera er genom denna länk och få deras generösa bonus på 100% upp till 1000 kr vid första insättningen. Bonuskod ODDS1000. 
Registrerar ni er medan våran snöboll lever så går 100 kr till välgörenhet för varje person som sätter in minst 200 kr. 


Tipsa om Snöboll 2, rullning #1. Fulham-Norwich, Fotboll Englands Championsship 5/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades