16:00
Speltips
Svenska Handbollsligan 03 mars 2019

Skövde-Redbergslid 3/3 Handboll

Hej kamrater! 

Återigen dags för handboll och ett tungviktsmöte i Arena Skövde! Skövde-Redbergslid är på agendan och jag har hittat en låg lina som förmodligen kommer att plockas bort! Häng med! 

 

Speltips Skövde-Redbergslid

Ett viktigt möte för båda lagen gällande slutspelsplatserna!

 

Skövde

Placerade på en 2:a plats i en tabell som är mycket tiggt! 2 poäng ner till 5:e platsen! Skövde har på 27 matcher tagit 37 poäng och har en målskillnad på 789-711. Ett snitt på 55.5 mål/match. I Arena Skövde har man på 13 matcher tagit 26 poäng och har en målskillnad på 406-323, ett snitt på 56 mål/match. Man är med andra ord helt galet starka på hemmaplan! Senaste matchen blev en seger borta mot Bajen. Man spelar extremt nonchalant i första halvlek och går till vila med ett underläge med 3 bollar men laget tar sig samman och man vinner andra halvlek med 17-12. I den matchen måste spelare som Casper Ebbesen och Victor Ljungqvist lyftas fram. Men spelarna att hålla koll på i matchen är framförallt Rasmus Wremer, Jack Thurin och Richard Hanisch.5 senaste matcherna följer nedan. 

 

 

Redbergslid

RIK kommer från en överraskande förlust i senaste rundan hemma mot bottenlaget Önnered. Hela 33 bollar släpper man! RIK är placerade på en 5:e plats i tabellen och jagar Skövde på 2:a platsen. RIK har 35 poäng på 27 matcher och har en målskillnad på 732-708. Ett snitt på 53,33 mål/match. På bortaplan är man ligans näst bästa bortalag med 16 tagna poäng och en målskillnad på 374-380. Ett snitt på 53.85 mål/match. Offensivt så har vi kvalitet i höger nian Tobias Johansson och August Wiger. I målet har man Tobias Thulin som kan stå för magiska prestationer! 5 senaste matcherna följer.

 

 

 

 

Speltips

Jag väljer att kliva in på en lina jag anser för låg. Över 54.5 mål i matchen spelas med 2 units. Linan här är låg och flera andra bolag börjar på 56.5 mål. Senaste mötet slutade på hela 67 mål! Fler argument följer!

 

 

Tipsa om Skövde-Redbergslid 3/3 Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.69 Över 54.5 mål 2 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

03 mars 2019

MATCHTID: 16:00

Spel: Över 54.5 mål
Insats: 2 units

ODDS: 1.69

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades