Om oss

5spades är den spännande satsningen från 5 personer, därav namnet. Målsättningen är att bli Sveriges bästa speltips sida och bli ledande inom just spelförslag och rekar. Vi har forskat och tagit fram statistik på vad det svenska folket söker efter vid behov av speltips och spelförslag. Indikationen visar att över hundra tusen personer söker efter speltips på Google varje år. Det är en stark indikator på hur populärt spelförslag är för svenska spelare. 

Vi har därför lanserat denna sida som fått stor spridning på kort tid. Vi som grupp har alltid och kommer alltid att ge våra läsare seriösa tips på daglig basis. Vi har aldrig missat en dag och kommer göra allt i vår makt för att alltid ha spelförslag uppe till våra läsare. På det sättet kommer vi bli Sveriges största speltips sida. Det bästa med sidan är att allt är gratis och vi tar ingenting ifrån spelarna, tvärtom, vi ska ge spelarna så mycket vi kan genom att få dom att vinna på våra speltips som vi rekar och spelar på själva. Alla våra rekare bokför sina rekar och lägger upp dom på egna unika länkar.

Personerna bakom 5spades.com

Vi som ligger bakom lanseringen av 5spades.com är en grupp människor som brinner för odds och betting på nätet. Vi har flera års erfarenhet och vi är helt oberoende från spelbolagen och i vår jämförelse över alla spelbolag så tar vi även med betting sidor som inte erbjuder en hänvisningsprovision, vilket innebär att du får en mer rättvis jämförelse. 

Jimmy Österman
Gröngörlingen som spelade 100 kroners lappar år 2017 har nu byggt kassa genom disciplinerat spelande och rör sig nu med insatser på 1.000 – 10.000 kr på alla sina spel. En riktig statistiknörd som förlitar sig mycket på statistik, form och sin egna magkänsla. Favoritområdet inom betting är absolut fotboll och ishockey och han har bjudit sina följare på massvis av stora kupongvinster!

Hans egna ord:
- Viljan att vinna kommer alltid vara större än rädslan för att förlora

Petros (Greken) Avramidis
5Spades egna basketguru som plussat stora pengar på sitt breda register inom världens alla basketområden. Pregame eller Livespel, han levererar överallt och bjuder ofta sina följare på spännande rekar som avgörs i slutsekunderna !

Hans egna ord:
- Aldrig mer hockey!

Sebastian Ax
Mångsidig rekare som varit med länge i kretsarna. Han rekar bl.a fotboll, ishockey och tennis och sitter ofta på fina guldkorn i de lägre fotbollsdivisionerna som ingen ens tänkt på!

Hans egna ord:
- All sport, allt som ger pengar

Oscar Rönnbäck
Våran hockeyrekare som är väldigt insatt i HockeyAllsvenskan och ryska KHL. Få personer slår han på fingrarna och rekarnas matchanalys stämmer alltid överrens med matchbilden !

Hans egna ord:
- Statistik, statistik och en kopp kaffe

Johan Cronholm
Våran egna NHL kung som kan nästan allting om ligan och spelarna, och det han inte vet är inte värt att veta heller. Har gjort stora vinster genom sin kunskap och drar sig inte för högoddsare eller specialspel !

Hans egna ord:
- Hellre en korkad utvisning än 1 minut fotboll

Amir Radaslic
Upcoming kille i branschen som älskar att spela på hörnor och de stora matcherna i fotbollsvärlden. Analyserar den tänkta matchbilden länge innan han lägger sina spel. Ge han tid så kommer han ge dig pengar tillbaka !

Hans egna ord:
- Prova något annorlunda, det kan ge dig edge

Tommie Eriksson
Mångsidig rekare med lång erfarenhet och som genom att vara analytisk når stora framgångar inom fotboll, handboll och bandy.

Hans egna ord:
- Bollen är rund

Pontus Paulsson
Vår trav och Stryktipsexpert som har spelat in ett flertal miljonvinster och är ingen stort fan av favoritspel. Hans system har allt som oftast stor potential och är inget för den blyge. Pontus har över 35 års erfarenhet av spel och hittar ibland guldkorn i sporterna golf och tennis.

Hans egna ord:
- Schas på favoriterna

Vill du börja skriva för oss?

Tycker du om att uttrycka dig, är en mästare på betting och kan tänka dig att skriva speltips för vår räkning? Vi söker dig som har stenkoll på en eller flera sporter och är duktig på att skriva på daglig basis. Vi kan erbjuda dig en seriös speltipssida som ger en bra ersättning för varje speltips. Kontakta oss och berätta gärna lite om dig själv så tar vi diskussionen vidare därifrån.

KONTAKTA OSS

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades