Annonsering

Annonsering på 5Spades.com

Vill du synas på Sveriges hetaste speltips sida? Hos oss på 5spades.com får du en bred besökarskara inom idrott, spel,och betting. Våra besökare har ett stort intresse av sport och betting. De är väldigt insatta i sina respektive sporter. Detta gör att vi kan rikta in din annonsering till rätt besökare. Vi levererar kostnadsfria speltips till våra besökare och har en målsättning att bli marknadsledande på speltips i Norden

Siffror och möjligheter

5spades.com har enligt Google analytics ett snitt på över 5000 unika besökare om dagen, och vi är endast i våra yngsta dagar, vilket ökar för varje månad. Hos oss skapar vi möjligheter för er att synas på olika platser på hemsidan. Platser som startsidan på en banner, högst upp eller på utvalda platser.

Företaget bakom 5spades

Företaget som driver 5spades.com är Svenskt och driver en rad olika sajter med tusentals besökare varje dag. Tveka inte att kontakta oss på info@5spades.com för att prata mer om annonsering och vilka möjligheter som finns. Annars kan ni använda kontakt formuläret här

Vill du börja skriva för oss?

Tycker du om att uttrycka dig, är en mästare på betting och kan tänka dig att skriva speltips för vår räkning? Vi söker dig som har stenkoll på en eller flera sporter och är duktig på att skriva på daglig basis. Vi kan erbjuda dig en seriös speltipssida som ger en bra ersättning för varje speltips. Kontakta oss och berätta gärna lite om dig själv så tar vi diskussionen vidare därifrån.

KONTAKTA OSS

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades