Speltips: Sevilla – Huesca; Spanien; La liga 4/11

Man skäms ju nästan efter gårdagens förlust där vi behövde en två måls seger av Juventus. Men att man med Italiens bästa försvar skulle hamna i tidigt underläge och bli utspelade i första halvlek av ett så pass dåligt lag som Empoli var inte helt lätt att förutse. Att sen Juventus vann men utan att reken gick in gör ju det hela ännu värre för mig som är Inter supporter. Idag har jag gått över till Spanien för att reka en match som ska spelas mellan Sevilla och Husesca. Det råder stor klasskillnad på dessa lagen och jag har hittat ett spel som jag tror sitter rimligt fint redan i halvtid.

Speltips: Sevilla – Huesca; Spanien; La liga 28/10

Sevilla ligger på 5:e plats i tabellen och har på sina 9 spelade matcher tagit 5 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster. Man har visat en fin offensiv denna säsongen och med 20 gjorda mål har endast Barcelona har gjort fler i ligan. I sina 5 senaste matcher spelade på hemmaplan så har man gjort hela 16 mål. Idag ska man ta emot ett lag som ligger i botten av tabellen, Huesca.

Huesca ligger som sagt längst ner i tabellen och har på sina 9 spelade matcher endast tagit 1 seger, spelat oavgjort 2 och förlorat 6. Man har endast 5 poäng tagna alltså såhär långt och är ligans sämsta lag som även släppt in flest mål av alla.

Jag tror Sevilla tar en enkel seger idag och redan i halvtid ska man ha tagit ledningen. Spelet hittas på Unibet till 1.55 gånger pengarna och passar fint att slänga ihop med någonting annat i en dubbel.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Topplag mot jumbon

✅ Form

✅ Ligans näst offensivaste lag mot ligans sämsta försvar

Lycka till vid rygg men spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Sevilla – Huesca; Spanien; La liga 4/11 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades