Sevilla – Espanyol (Spanien: La Liga 19/8) Första omgången lär bli häftig

Äntligen har de stora ligorna börjat och Spaniens la liga har primär idag och jag har hittat en match där mellan Sevilla och Espanyol. 

Riktigt fin statistik och magkänsla spel! Utan magkänslan kommer man inte långt med! Sevilla som hamnade på en fin 4de plats förra året i la liga har inte förlorar en hemmamatch sen de möte Juventus den 22/11-2016 men då ska vi notera att Sevilla gjorde sitt mål och sedan fick rött kort min 36 och matchen slutade 1-3! Annars har Sevilla bara vinster och kryss på hemmaplan. Riktigt hemmastarkt lag som kommer vilja köra 3 poäng direkt inför premiären. Dessutom har inte espanyol lyckats plocka poäng hos Sevilla sen 2012 då de lyckades plocka 1 poäng och matchen slutade 0-0 annars har Sevilla vunnit alla matcher från 2012 tills nu.

Andra sidan har vi Espanyol! Som hamna på en 8de plats i la liga förra året har inte presterat så bra! Som sagt att förlorat mot Sevilla på bortaplan sen 2012 säger en hel del! De verkar inte kunna spela fotboll på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán på något höger eller vänster! 

Har riktigt svårt att se att Sevilla kommer tappa poäng på hemmaplan mot Espanyol i en premiär! 

Lycka till vid rygg!

Speltips: Sevilla vinst

Odds: 1.60

Spelstopp: 22:15

Spelbolag: Leovegas

Tipsa om Sevilla – Espanyol (Spanien: La Liga 19/8) Första omgången lär bli häftig till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades