Serie A (Trippel) – 23/12

Serie A (Trippel)

Idag har jag valt att dela med mig av en trippel som jag tror på. Varje helg nu ska jag försöka skrapa fram en dubbel eller trippel i Serie A och dela här med er.

Milan – Atalanta

Första matchen jag valt att ha med i denna trippeln är Atalanta – Milan. Atalanta gör iprincip alltid mål, 88.2% av sina matcher gör Atalanta mål. Mot ett risigt Milan som inte alls hittar sig i backlinjen så kan jag inte alls tro att Atalanta går mållösa ifrån Meazza ikväll.

Milan är i kris och förlorade mot Verona senast med 3-0. Verona är ett lag som slåss om att stanna i Serie A. Men om man bortser från förra matchen så gör också Milan ganska mycket mål. Milans problem ligger mest i backlinjen nu och jag har svårt att se Milan gå mållösa två matcher irad.

  • BLGM spleas till 1.72

Napoli – Sampdoria

Två lag som alltid spottar in mål mot varandra. Senaste 7 inbördes mötena så har båda gjort mål och det har varit riktigt målrika matcher. Napoli toppar ju ligan just nu och kommer vilja stanna där. Napoli gör garanterat mål ikväll. Sampdoria är också starka nu och ligger på 6:e plats. Sampdoria slåss om europa plats och kommer inte ge sig ikväll. Jag tror att sampdoria får in ett mål ikväll och matchen tippar jag slutar 3-1.

  • BLGM spelas till 1.91

Sassuolo – Inter

Säg vad man vill om matchen förra helgen när Inter sänktes av Udinese. Inter dominerade hela matchen men ibland så går det bara inte. Inter tog sin första förlust på säsongen hemma på Meazza. Jag tänker inte spela resultat på mitt kära Inter igen, men har lagt fokuser på hörnor ikväll.

Inter gör riktigt mycket hörnor och väldigt få lag kan utmana dom där. Inters hörnor var en guldgruva förra året. I år har man börjat använda kanterna ännu mer med Perisic och Candreva på kanterna. 15 hörnor hade Inter mot Udinese och 9 hörnor redan efter första halvlek.

Inter kommer gå 100% framåt ikväll och försöka återhämta sig från senast. Full fart framåt och jag tror Inter gör minst 7 hörnor och håller Sassuolo på egen sida av planen.

  • Inter vinner hörnor med 1-0 i handikapp till Udinese, spelas till 1.53

Spela singlar eller kupong, totala oddset slutar på 5.03.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Serie A (Trippel) – 23/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades