Schalke 04 vs Bayern Levekusen (29/9) Bundesliga

9 av 11 rekar på hemsidan har gått in sen i måndags förra veckan. Låt inte en galen värld tala om för dig att framgång är någonting annat än ett framgångsrikt nu. Och vad är det? Det finns en känsla av kvalitet i det man gör, även i den allra enklaste handling som att lägga dagens rek. Idag jagar jag den 10e vinsten på den 12e dagen och jag gör det i kombination med att hitta den avgörande matchen för dom 57 personer som idag har chans att vinna 10.000kr var på sitt tredje försök i mitt program 3 steg till 10.000.Lyckas jag så har vi rånat bolagen på 570.000kr totalt den här veckan. Det är sjukt! Det sjukaste är att jag kommer lyckas med det. Men nu fokuserar vi på dagens match istället.

Schalke 04 mot Bayer Leverkusen

Leverkusen har ett litet psykologiskt övertag mot Schalke 04 sett till historien. Men årets upplaga är inte lika smickrande som tidigare. Man har spelat 3 bortamatcher i år och alla har slutat med förlust. Den statistiken delar man tillsammans med Stuttgart och Mainz. Lägg till 3/8 i deras målskillnad.

Schalke 04 på hemmaplan står med 2 segrar och en förlust, om man nu kan räkna det som en förlust när man förlorade mot Bayern Munchen med klara 3-0. 5/1 i deras målskillnad. Jag menar på att det är värt att syna lag med dagsform och sett till Levekusens dåliga form på bortaplan så känns 1.75 taget på en Schalke 04 vinst och att man får pengarna tillbaka om det slutar oavgjort. Lycka till men inte för mycket 🙂

Följ mitt spreadsheet

Speltips: Schalke 04, pengarna tillbaka vid oavgjort @ 1.75

Spelstopp: 20,30

Bolag: Unibet

Tipsa om Schalke 04 vs Bayern Levekusen (29/9) Bundesliga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades