Sassuolo – Atalanta (27/1) Italien; Serie A

Igår så gick tyvärr inte min match hela vägen mellan Frankfurt och Gladbach.. Frankfurt gjorde 2 mål och vi var en straffmiss ifrån att BLGM skulle sitta.. Idag har jag rekat en match i Serie A som jag tror väldigt hårt på. Matchen spelas mellan Sassuolo och Atalanta och oddset ligger just nu på 1.76 och spelet ger insatsen tillbaka vid oavgjort.

Sassuolo – Atalanta

Sassuolo har den sämsta formen hittills i år och har riktigt stora problem i offensiven. Man har klarar knappt att göra mål och befinner sig just nu på 14:e plats i tabellen. På hemmaplan i år så har man bara vunnit 2 matcher på 10 spelade. Idag ska man ta emot ett bortalag som absolut ska ses som en favorit idag.

Atalanta har haft ett riktigt tufft spelschema i sina 5 senaste matcher där man mött lag som Juventus, Roma, Lazio och Milan. Man lyckades ta vinst mot både Roma och Milan och lyckades även spela oavgjort mot Lazio. Nu har man det lite lättare framöver och fler vinster lär visas upp både på bortaplan och i Bergamo. Man har gjort mål i 85,7% av sina matcher och ska alltså möta ett lag som knappt klarar att göra mål.

Jag har väldigt svårt att se Atalanta förlora denna matchen ikväll och därför ser jag extremt bra spelvärde här. Oddset på detta spel är enligt mig alldeles för högt och jag kommer gå in med 11.000kr i dagens match. Jag spelar matchen via Betfinal till 1.76 i odds på Atalanta med pengarna tillbaka vid oavgjort. Spelet kan också heta Asian 0 vilket betyder exakt samma.

Önskar alla lycka till vid rygg och spela inte mer än du har råd med.

Tipsa om Sassuolo – Atalanta (27/1) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades