San Jose Earthquakes – Los Angeles Galaxy Fotboll USA US Open Cup 11/7

Speltips: BLGM

Odds: 1.72

Spelstopp: 04.30

Spelbolag: LeoVegas

Detta är kvartsfinalen mellan 2 stora lag på andra sidan kontinenten, 2 lag som har tänket “vi ska göra mer mål än andra laget” och efterlever verkligen detta. Det anfalls med huvudet i sanden och försvarsarbetet kommer i andra hand, vilket ofta resulterar i målrika matcher och mål åt båda hållen.

Om vi kollar på hemmalagets senaste matcher har de slutat 2-4, 2-1, 2-1, 2-1.
Och bortalagets senaste matcher har slutat 2-6, 1-2, 2-0, 1-2, 3-1, 2-2, 3-1.
Lägger man ihop dessa så har alltså 9/10 matcher slutat över 2.5 mål och 9/10 har slutat med BLGM så båda lagen tänker offensivt i första hand.

Tittar vi på deras inbördes möten så har de slutat 2-1, 2-4, 1-1,1-1,1-3 så målgaranti utlovas alltid när de möts och 5/5 senaste så har BLGM suttit. 

Detta är en kvartsfinal så det finns bara två saker som gäller, att vinna eller att inte förlora, detta passar perfekt in på lagens filosofi och jag blir extremt förvånad om detta spel inte sitter.

Lycka till om ni tar rygg !

 

Tipsa om San Jose Earthquakes – Los Angeles Galaxy Fotboll USA US Open Cup 11/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades