Sampdoria – Lazio (3/12) Italien; Serie A

Sampdoria – Lazio

En målrik tillställning väntas när Serie As kanske just nu starkaste hemmalag Sampdoria ska ta emot Lazio. Sampdoria har vunnit alla sina matcher på hemmaplan såhär långt, och man har besegrat lag som Juventus och Milan. Sampdoria har totalt spelat 13 matcher, där dom har gått som segrare 8 gångar, spelat oavgjort 2 och förlorat 3. Sampdoria spelar väldigt offensiv fotboll och man ligger över 2.5 mål i 10/13 matcher och 5/6 på hemmaplan. Sampdoria ligger just nu på 6:e plats i tabellen. Sampdoria har ett målsnitt på sina hemmamatcher med hela 4 mål per match.

Nu ska Lazio komma på besök i Genoa för att försöka bryta Sampdorias hemmasvit. Lazio har visat extremt fin fotboll i år, och har en Immobile i sitt livs bästa form med 15 mål gjorda på 13 matcher. Lazio ligger på 5:e plats precis ovanför Sampdoria i tabellen och kommer från en tuff förlust över Roma samt ett oavgjort mot Fiorentina. Lazio har visat sin bästa fotboll på bortaplan i år, med 6/7 segrar och med extremt fin offensiv har man gjort hela 18 mål på dessa matcherna. Statistiken säger det samma, 11/13 matcher har gått över 2.5 mål och 7/7 matcher på bortaplan. Lazio har ett målsnitt i sina bortamatcher på hela 3.71 mål per match.

Det är inget drömodds som hämtas, men 1.54 ger matchen på Betfinal och är perfekt att kombinera med någonting annat. Jag ser fint värde i denna matchen och kan inte se denna matchen gå under linan. Utgångstipset lägger jag på 2-2, 3-2 eller 2-3.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Sampdoria – Lazio (3/12) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades