Spelförslag: Salford City FC vs Aldershot 17/11 “Obesegrade i 19 matcher till 1.64”

MATCHEN:

När Europas alla strålkastare riktas på olika national arenor vänder vi blickarna mot England där dagens spelförslag läggs på korp fotbollens charm i National Leauge.

Man ska verkligen inte underskatta Salford City som kommer upp som en nykomling från National Leauge North och har gjort det på ett spektakulärt sätt då man inför den här matchen är obsegrade i 19!! raka matcher som har tagit laget upp på en 3e plats och bara 2 poäng upp till första platsen.

Om det håller hela vägen upp till Leauge Two återstår att se, men laget öser in mål och är tillsammans med Leyton och Harrogate dom ända 3 lagen som har gjort 37 respektive 38 mål på lagens 19 första matcher. Man är obesegrade i 9 raka hemma matcher med raden W6D3L0 med målskillnaden 19/9.

Aldershot Town på en 13e plats ligger 15 poäng efter Salford och har en bedrövlig bortastatistik. Man har på 9 matcher 1 vinst, 1 oavgjord och 7 förluster och har bara mäktat med 5 mål framåt medans man släppt in 19 mål bakåt. Med den statistiken är det enkelt att räkna ut att man har bara tagit 4 poäng totalt under säsongen medans Salford City hemma har tagit 21 poäng på sina 9 första hemma matcher.

Det gör att jag lägger dagens spelförslag på Salford City över 1,5 mål till 1.64 på 10Bet just nu. Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Målsnitt hemma och borta:

Här kan vi enkelt få en överblick över hur dessa 2 lagens slutresultat hemma som borta har slutat. Bara en gång på hemmaplan har Salford spelat 1-0 och 2 gånger har det blivit 1-1. Övriga matcher har man gjort 2 mål eller fler. Aldershot Town har en sämre statistik där man totalt 4 gånger på bortaplan har förlorat med 3-0, 3-1, samt 2-1 och 2-0. Bara en match har man förlorat med 1-0. 

Salford City:

Salford City har varit obesegrade i 16 raka liga matcher, och man har efter 0-0 resultatet borta mot Dagenham gjort mål i 11 matcher i rad. Minus är att man nästan släpper in minst 1 mål i alla sina hemma matcher, plus är att man har gjort mål i alla av dom samt att man ännu inte har förlorat på hemmaplan den här säsongen.

Aldershot:

Aldershots målskillnad mot Salfords skiljer sig flera nivåer. Hemmalagets totala målskillnad är 37/17 där man hemma har gjort 19 och släppt in 9. Aldershots totala målskillnad är 19/27 där deras målskillnad på bortaplan är 5/19. Det gör att man släpper in i snitt 2,1 mål på bortaplan medans Salford snittar 2.1 mål framåt hemma. Lägg till att Aldershot Town har 7 förluster på 9 matcher i sitt bortaspel.

INBÖRDES MÖTEN:Finns inga inbördes möten mellan dessa 2 lagen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Salford City målskillnad hemma ligger på 19/9. Målsnitt på 2.11 mål framåt

✅  Aldershot Town målskillnad borta ligger på 5t/19 och ett snitt bakåt på 2.11

⚠ Salford City är segstartade och har kryssat i halvtid i 7 av 9 hemma matcher.

Speltips: Salford över 1,5 mål

Odds: 1,64

Spelstopp:16.00

Spelbolag:10bet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.