Spelförslag: Salford City FC vs Aldershot 17/11 “Obesegrade i 19 matcher till 1.64”

MATCHEN:

När Europas alla strålkastare riktas på olika national arenor vänder vi blickarna mot England där dagens spelförslag läggs på korp fotbollens charm i National Leauge.

Man ska verkligen inte underskatta Salford City som kommer upp som en nykomling från National Leauge North och har gjort det på ett spektakulärt sätt då man inför den här matchen är obsegrade i 19!! raka matcher som har tagit laget upp på en 3e plats och bara 2 poäng upp till första platsen.

Om det håller hela vägen upp till Leauge Two återstår att se, men laget öser in mål och är tillsammans med Leyton och Harrogate dom ända 3 lagen som har gjort 37 respektive 38 mål på lagens 19 första matcher. Man är obesegrade i 9 raka hemma matcher med raden W6D3L0 med målskillnaden 19/9.

Aldershot Town på en 13e plats ligger 15 poäng efter Salford och har en bedrövlig bortastatistik. Man har på 9 matcher 1 vinst, 1 oavgjord och 7 förluster och har bara mäktat med 5 mål framåt medans man släppt in 19 mål bakåt. Med den statistiken är det enkelt att räkna ut att man har bara tagit 4 poäng totalt under säsongen medans Salford City hemma har tagit 21 poäng på sina 9 första hemma matcher.

Det gör att jag lägger dagens spelförslag på Salford City över 1,5 mål till 1.64 på 10Bet just nu. Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Målsnitt hemma och borta:

Här kan vi enkelt få en överblick över hur dessa 2 lagens slutresultat hemma som borta har slutat. Bara en gång på hemmaplan har Salford spelat 1-0 och 2 gånger har det blivit 1-1. Övriga matcher har man gjort 2 mål eller fler. Aldershot Town har en sämre statistik där man totalt 4 gånger på bortaplan har förlorat med 3-0, 3-1, samt 2-1 och 2-0. Bara en match har man förlorat med 1-0. 

Salford City:

Salford City har varit obesegrade i 16 raka liga matcher, och man har efter 0-0 resultatet borta mot Dagenham gjort mål i 11 matcher i rad. Minus är att man nästan släpper in minst 1 mål i alla sina hemma matcher, plus är att man har gjort mål i alla av dom samt att man ännu inte har förlorat på hemmaplan den här säsongen.

Aldershot:

Aldershots målskillnad mot Salfords skiljer sig flera nivåer. Hemmalagets totala målskillnad är 37/17 där man hemma har gjort 19 och släppt in 9. Aldershots totala målskillnad är 19/27 där deras målskillnad på bortaplan är 5/19. Det gör att man släpper in i snitt 2,1 mål på bortaplan medans Salford snittar 2.1 mål framåt hemma. Lägg till att Aldershot Town har 7 förluster på 9 matcher i sitt bortaspel.

INBÖRDES MÖTEN:Finns inga inbördes möten mellan dessa 2 lagen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Salford City målskillnad hemma ligger på 19/9. Målsnitt på 2.11 mål framåt

✅  Aldershot Town målskillnad borta ligger på 5t/19 och ett snitt bakåt på 2.11

⚠ Salford City är segstartade och har kryssat i halvtid i 7 av 9 hemma matcher.

Speltips: Salford över 1,5 mål

Odds: 1,64

Spelstopp:16.00

Spelbolag:10bet

Tipsa om Spelförslag: Salford City FC vs Aldershot 17/11 “Obesegrade i 19 matcher till 1.64” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades