Salavat Ulaev UFA – SKA St. Petersburg (4/10) Ryssland; KHL

Salavat Ulaev UFA – SKA St. Petersburg

Motivering: Salavat ligger på tiondeplats i tabellen och ska ta emot förstaplatsen SKA St. Petersburg. Salavat har vunnit 6/11 hemmamatcher och har en vinstprocent på 54,5%. Men dom senaste matcherna har inte Salavat imponerat då dom har förlorat 3/4 senaste matcherna, varav den fjärde blev vunnen på förlängning. Nu ska man möta serie toppen St. Petersburg som har 9/9 senaste bortavinster och 17/17 matcher totalt i år. St. Petersburg slaktar alla lagen i Ryssland och har gjort 79 mål och släppt in ynka 22 på 17 matcher!

14 av 17 matcher som St. Petersburg har spelat så har dom vunnit med minst 2 mål. Varför ska det inte bli så idag? Jag spelar alltså -1.5 till fina 1.78.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Salavat Ulaev UFA – SKA St. Petersburg (4/10) Ryssland; KHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades