Speltips:Royal Excel Mouscron vs AS Eupen (23/9) 1.84 är väldigt generöst

Tyska andra divisionen gjorde oss inte besvikna igår, även om Holstein Kiel var 2 minuter från att sparka ner oss från ett stup löste man uppgiften med att sätta 3-0 i 88:e minuten. Jag som hade förberett mig för en riktig kalldusch kunde lugnt ställa ifrån mig paraplyet när 90 minuter blåstes av. Segern va aldrig hotad och siffrorna skrevs till 3-1, precis vad jag hade satt mitt utgångstips på.  Idag tar vi oss vidare till Belgien och en match som är lika fin i detta 3 språkiga land som den i tyskland var igår.

Royal Excel Mouscron på en femteplats i den belgiska ligan mot AS Eupen på en sista plats. 2 lag som skiljer sig åt på 2 punkter till varför jag väljer att reka denna idag. Dels så är Royal Excel Mouscron sen tidigare känt för att vara ett starkt hemmalag. 2 vinster och en förlust hittills, bland annat en 2-1 seger mot serie ettan Club Brugge. För det andra så är deras motståndare Eupen ett fullskaligt bottenlag i ligan. Man ligger på en 12e plats och har inte vunnit någon av sina 7 senaste matcher. Deras borta statistik är 3 förluster på 3 matcher och en målskillnad på 2/11.

Royal Excel Mouscron ska ska bara vinna denna matchen och att man bjuds på 1,84 för en hemmavinst är bara att bara syna. Bollen är rund även i Belgien och allt kan hända men denna är svår att ignorera. Lycka till men inte för mycket 🙂

http://www.spreadsheet.se/669867

 

speltips: Royal Excel Mouscronska @1.84

spelstopp: 20.00

spelbolag: Unibet

 

Tipsa om Speltips:Royal Excel Mouscron vs AS Eupen (23/9) 1.84 är väldigt generöst till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades