Spelförslag: Rotherham vs Millwall 26/8 “Bottenmöte”

MATCHEN:

Dagens spelförslag blir som jag skrev igår.Jag Kommer bara köra ett spel om dagen tills vidare och inte 2. Då hade Walsall suttit till 1.70 och vi hade klarat oss undan en fransk förlust några timmar senare. Dock så var jag inne på rätt spår och hade säkert fått med mig 0-0 om det inte var så att Nîmes föll på en straffspark i 80e minuten och sen fick se sig besegrade med 1-0.

Vi tar oss vidare och kollar in en annan nykomling och den som spelas på Aesseal New York Stadium i England där nykomlingen Rotherham tar emot Millwall. En klubb som börjat otroligt dåligt med 3 förluster och 1 vinst på sina 4 första matcher, samtidigt som Millwall inte vill vara sämre med sin rad och kommer till spel med 1 vinst, 2 oavgjorda och 1 förlust efter sina 4 första omgångar.

Millwall har dessutom inte hunnit med att vinna på bortaplan än då man spelade 0-0 mot Blackburn och följde upp det med en 2-1 förlust mot Sheffield Wed 2 veckor senare.

Rotherham visade inga större kvaliter när man föll borta mot Brentford med 5-1 i premiären men lyckades revanchera sig med att vinna hemma veckan efter mot bottenlaget Ipswich med 1-0. Sett till hur ligan har startat för andra lag så kan man nog inte lägga någon större vikt på deras förluster då Leeds (2-0) och Brentford (5-1) är lag som ligger med i toppen av tabellen. En viss ifrågasättning kan man säkert få ut av deras 3-2 förlust hemma mot Hull för knappt en vecka sen när man tog ledningen med 1-0 och sen släppte förbi sig 3 raka mål.

Detta är ett bottenmöte så jag favoriserar inte nån. Millwall står som favoriter och Rotherham står som underdogs. För mig så känns detta som en kryss match mellan 2 lag som ännu inte har fått till det och som med största sannolikhet kommer hålla till i den nedre halvan av tabellen denna säsongen. För mig känns denna som en kryssmatch och jag sätter utgångstipset 1-1 och spelförslaget 1x till 1.68 gånger pengarna. Lycka till!

Mitt spreadsheet:

Rotherham United:

Millwall:

Inbördes möten:

Jag går lite på inbördes möten,gammal historik och att man vann mot Millwall sist man spelade mot dom på Aesseal New York Stadium. Det va för 3 år sedan i en match som slutade 2-1 till Rotherham.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Millwall har ännu inte vunnit på bortaplan

✅  Millwall har kryssat 3 och förlorat 1 på dom 5 senaste matcherna.

⚠ Rotherhams säsongs inledning

Speltips: Rotherham eller oavgjort

Odds: 1.68

Spelstopp: 13.30

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Rotherham vs Millwall 26/8 “Bottenmöte” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades