Roo kör på ett GULDKORN!

Speltips: Bodo Glimt -1,5

Odds: 2,00

Spelstopp:18:00

Spelbolag: 10bet

Units: 8

Fyfan vilket jävla odds det var på Bodo glimt -1,5! Hela dubbla pengarna för detta fina odds. Bodo glimt är tabellens målfarligaste lag med hela 30 mål på 13 matcher och det laget som ligger tvåa i tabellen har gjort 16 mål på 13 matcher! På hemmaplan är bodo helt otroliga och gör sjukt mycket mål av de 30 mål har 19st varit hemma och de bra släppt in 5 mål på hemmaplan! medans laget de möter som heter strommen har gjort 6 mål på borta plan! Detta blir mål fest för Bodo glimt och därför väljer jag köra på -1.5! Tabell etta som är målfarlig i denna serie möter alltså laget som ligger 8!

Lycka till och glöm inte bort, de som inte tar chanser får inte dricka champagne.

Om ni undrar eller har frågor ANG Units så är det bara att höra av er via Facebook PM så förklarar jag hur det fungerar!

/Ravand ROO baby

Tipsa om Roo kör på ett GULDKORN! till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades