Roma – Sampdoria (28/1) Italien; Serie A

I gårdagens tips tog Atalanta en enkel seger och vann med 0-3 borta mot Benevento. Benevento hade 2 bra matcher men nu verkar man vara tillbaka i den gamla dåliga formen igen och kommer slita för att undgå Serie B nästa år. Ett lag som dom däremot klarade att göra 3 mål mot var mot Sampdoria. Sampdoria har släppt in mycket mål i alla senaste matcherna dom spelat på bortaplan. Idag har jag hittat ett fint värde för just detta. Matchen jag pratar om är mellan Roma och Sampdoria.

Roma – Sampdoria

Lagen möttes för bara 4 dagar sedan. Då slutade matchen 1-1 och vi hade spelat BLGM och vann. Idag spelar jag annorlunda eftersom Sampdoria är ett helt annat lag på bortaplan än hemma. Sampdoria har inte vunnit på sina senaste 5 bortamatcher och slutresultatet på deras matcher har varit 3-2, 3-2, 3-2, 2-2 och 3-0. Även om Roma inte är i toppform så har man chansen att komma ikapp Inter i ligan ikväll. Roma har också vunnit 4 av 5 matcher mot Sampdoria och alla dessa matcherna har varit över 2.5 mål. Och om Benevento klarar att göra 3 mål mot Sampdoria borta så ska även Roma göra det. Dom har visat på senare tid att dom inte är alls att lita på när dom spelar på bortaplan.

Jag har hittat ett intressant spel ikväll vilket get ett fint odds på 1.76. Det ända som krävs är att matchen är lik Sampdorias 5 senaste bortamatcher eller som 4 av deras inbördes möten i Rom har gjort. Jag tror att vi kommer ta hem ännu en Vinst i serie a ikväll genom att spela Roma som vinnare och över 2.5 mål.

Lycka till vid rygg och lägg inte mer än plånboken tillåter!

 

Tipsa om Roma – Sampdoria (28/1) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades