Roma – Lazio U19 Primavera 5/6

Match: Roma – Lazio U19

Speltips: Över 2.5 mål

Odds: 1.60

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: Expekt

Hett hett hett derby framför oss ikväll, två lag som delar hemmaarena och avskyr varandra ! Räkna med fulspel och mkt mål innan domaren blåser av denna cupmatch. 

Vi har Roma U19 som är regerande mästare och har en galen offensiv som inte många lag kan matcha. Totalt har de spelat över 2.5 mål i 5/7 senaste och 17/20 senaste. På hemmaplan har de spelat över 2.5 mål i 10/11 senaste där de är otroligt svårstoppade. 

Lazio har spelat över 2.5 mål i 4/5 senaste totalt och 10/12 senaste. På bortaplan blir det väldigt mkt hawaiifotboll och där har de levererat 10/10 matcher över 2.5 linan. 

Det spelar ingen roll om det är A-lagen eller U19 lagen som möts, det kommer brinna på läktarna och blod, svett och tårar kommer synas innan slutsignalen ljuder! 

Förra gången dessa lag möttes blev det klara 5-0 till Roma och blir inte förvånad om det blir samma målfest igen. Spel på den raka 1an finns till 2.20 men jag tar det säkra före det osäkra. 

Lycka till alla som ryggar, kom ihåg att det alltid är upp till dig 👊👊👊


Tipsa om Roma – Lazio U19 Primavera 5/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades