Spelförslag: Rennes vs Nantes 11/11 “MAXBET i min egen Regi”

MATCHEN:

Det är dags att ta det stora klivet upp på scenen och presentera söndagens maxbet. Egentligen har den legat uppe i facebook flödet i 6 dagar men tiden är nu kommen att få det bevisat en gång för alla. Blir man hyllad eller sågad ner till fotknölarna. Det är en med en skräckblandad förtjusning jag ställer mig på min egen scen och riktar strålkastarna mot Frankrike och Roazhon Park. Avspark 17.00. Rennes vs Nantes.

Nantes gör 1 mål i andra halvleken till 2 gånger pengarna när statistiken säger att Rennes släpper in  80 procent av ALLA sina mål i andra halvlek. Med andra ord så är Rennes målskillnad 15/18 där 14 av dessa baklängesmål har fallit in i andra halvlek. Den statistiken får mig att rikta strålkastarna lite extra mot Frankrike idag.

Nantes på bortaplan har 7/11 i målskillnad. Av dom 7 målet så har 5 kommit i andra halvlek. 71 procent med andra ord. Lika så på hemmaplan kommer flertalet av deras mål i andra halvlek. I deras målskillnad hemma med 12/6 så har 9 av målen kommit i andra halvlek medans 3 har kommit i första.

Jag älskar att Nantes står som underdogs till den här matchen. 2.15 gånger pengarna på en Rennes Vinst och 3.55 gånger pengarna på Nantes. Jag älskar också att Nantes har legat under i halvtid i 4 av 6 tillfällen på resande fot.

Med den statistiken tror jag inte att man kommer att föra spelet dom första 45 minuterna, det gör med all säkerhet Rennes som har spelat in ledningsmålet i 75 procent av alla sina matcher.även om man nu bara har gjort 5 mål på hemmaplan.

Om jag förutspår vad magkänslan säger så kommer denna matchen sluta 1-0, 0-0 i halvtid. Sett till tabellläget där man nästan står jämnsides med varandra så tror jag inte på en promenad seger för nåt av lagen.

Tänker på 1-1 sist man möttes och 2-1 till Rennes dessförinnan, ett mål av Nantes som dessutom gjordes av sala i andra halvlek, Med 0-0 1-0 i första halvlek så tror jag att Rennes faller tillbaka och släpper in ett 15e mål för säsongen i andra halvlek. Ska vi säga slutresultatet 1-1? Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Rennes:

Läs av tabellen till höger så ser ni resultaten i halvtid och vad slut resultatet blev. Med andra ord 80 procent av slutresultaten har skett av målen i andra halvlek,

Nantes:

Likaså här kan vi läsa av tabellen som ovan visar.

Inbördes möten:
Målsnåla historier stärker min teori om halvtids spelet och mål i andra halvlek.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Rennes har släppt in 14 av 18 baklängesmål i andra halvlek

✅  Nantes har en fin form med 3 raka vinster där alla vinsterna har har blivit mål i andra halvlek

⚠ Ett förödande 0-0 resultat.

Speltips: Nantes gör mål i andra halvlek

Odds:2.00

Spelstopp: 17.00

Spelbolag:10bet

Tipsa om Spelförslag: Rennes vs Nantes 11/11 “MAXBET i min egen Regi” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades