Red Bull Salzburg vs. Rapid Wien (10/9) Ett mycket spelvärt odds till 1,65

Kalas match på pappret och en perfekt match att ta med på en dubbel eller för att omsätta en bonus på. Dels för att Salzburg inte har förlorat mot Rapid Wien på hemmaplan på deras 3 senaste möten eller för den sakens skull att Rapid Wien inte vunnit mot Salzburg på de senaste 4 matcherna om man ska vända på det. Nu ställs man mot varandra igen och det finns redan klara indikationer vem som styr taktpinnen efter 6 omgångar. Salzburg ligger på en andra plats på 13 poäng, 5 poäng efter suveräna Sturm Graz fast med samma målskillnad och mindre mål insläppt. 14/8 på Sturm Graz och 14/4 för Salzburg.  På pappret 2 lag som förväntas slåss om titeln även detta året.

Det förväntas inte Rapid Wien göra i år och man ligger på en 6e plats i ligan på 8 poäng med 2 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. 11/10 i målskillnad vittrar om offensiv kraft men likaså ett läckande försvar.

Medans Salzburg ångar på i deras hemmaborg med 11/3 i målskillnad efter 3 spelade hemmamatcher så står  Rapid Wien på 5/4 efter sina 2.

Jag synar det mycket generösa oddset på 1.65 att Salzburg tar hem det här till en rak 1a och en stabil 3-1 seger i bagaget.

Spelförslag: Red Bull Salzburg

Odds: 1:65

Spelstopp: 16:30

 

 

 

Tipsa om Red Bull Salzburg vs. Rapid Wien (10/9) Ett mycket spelvärt odds till 1,65 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades