Pusamania Borneo – Madura United (4/7) Indonesian

Speltips: X2

Odds: 1.74

Spelbolag: Leovegas

Spelstopp: 10.00

Motivering: Vi tar oss till Indonesien där 2an i tabellen möter 14:e platsen Borneo som inte alls är dåliga på hemmaplan. Borneo har vunnit 4 senaste hemmamatcherna men nu kommer det ta slut. Madura har inte förlorat på 9 raka matcher, och då har man slått mycket bättre lag än Borneo. Madura har bäst offensiv i ligan med 22 mål gjorda på 11 matcher och dom delar bästa defensiven med 9 insläppta tilsammans med ettan Makassar. Borneo har gjort 16 mål och släppt in 15 denna säsongen.

Jag måste säga att jag hittar ett väldigt bra spelvärde på X2 i denna matchen.

Lycka till om ni ryggar!

Tipsa om Pusamania Borneo – Madura United (4/7) Indonesian till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades